חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

פרסומות בפורום

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

פרסומות בפורום

הודעהעל ידי Ran » 23 דצמבר 2018, 23:21

יאיר או זיגי
עלה כאן גוף הניקרא "עוגנים" שמפרסם כאן את מרכולתו
Ran
סופר משתמש

Re: פרסומות בפורום

הודעהעל ידי Oganim » 24 דצמבר 2018, 10:05

שלום,

כל התגובות שלי היו כדי להשלים מידע בנושא. ולא בכל התגובות היו קישורים. שמתי קישורים רק כשהדבר היה נחוץ להבנה, כמו סרט כדי להבין איך מתקינים, או טבלת עומסים בהתאם לעובי הגבס ולקוטר הבורג וכולי. במקרים אחרים, אין קישור כי אין צורך.
לא באתי לעשות פרסומת. באתי להשלים מידע בתחום ההתמחות של שהינו העיגון. מבחינתי, תמרוק כל הקישורים ואין לי בעייה לא להוסיף קישורים בעתיד. אבל תבדוק בעצמך ותראה שהקישורים לא היו שם סתם.
חבל שחסמת אותי לתגובה פרטית, הייתי בשמחה מסביר לך הסיבה של כל קישור ואם היית מבקש הייתי מוחק אותם מיידית. בכל מקרה לא ראוי לתקוף בן אדם בלי לתת לו להגיב.

יום טוב
Oganim

הודעהעל ידי Pini Gold » 24 דצמבר 2018, 10:11

ראיתי, קראתי. אין זכר לפרסום רק מידע חשוב ומועיל.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

הודעהעל ידי dudi » 24 דצמבר 2018, 12:18

Oganim כתב:שלום,

כל התגובות שלי היו כדי להשלים מידע בנושא. ולא בכל התגובות היו קישורים. שמתי קישורים רק כשהדבר היה נחוץ להבנה, כמו סרט כדי להבין איך מתקינים, או טבלת עומסים בהתאם לעובי הגבס ולקוטר הבורג וכולי. במקרים אחרים, אין קישור כי אין צורך.
לא באתי לעשות פרסומת. באתי להשלים מידע בתחום ההתמחות של שהינו העיגון. מבחינתי, תמרוק כל הקישורים ואין לי בעייה לא להוסיף קישורים בעתיד. אבל תבדוק בעצמך ותראה שהקישורים לא היו שם סתם.
חבל שחסמת אותי לתגובה פרטית, הייתי בשמחה מסביר לך הסיבה של כל קישור ואם היית מבקש הייתי מוחק אותם מיידית. בכל מקרה לא ראוי לתקוף בן אדם בלי לתת לו להגיב.

יום טוב

ראשית, לא הייתה פה התקפה אלא ניפנוף דגלון למנהלי הפורום.
מנסיון העבר כשמישהו מעלה מהאוב הודעות ומגיב להם עם הפניות לאתר מסחרי הוא מנסה לקדם את עסקיו.
אני משוכנע שמה שעורר את חשדו של רן זה שהגבת להודעה משנת 2014.

מה הטעם להגיב להודעה מ 2014?
סמל אישי של המשתמש
dudi
סופר משתמש

הודעהעל ידי Isaac » 24 דצמבר 2018, 19:39

לי המידע עזר. ואינני חושב שזה היה פרסום!
Isaac
סופר משתמש

הודעהעל ידי Ran » 24 דצמבר 2018, 21:34

dudi כתב:
Oganim כתב:שלום,

יום טוב

ראשית, לא הייתה פה התקפה אלא ניפנוף דגלון למנהלי הפורום.
מנסיון העבר כשמישהו מעלה מהאוב הודעות ומגיב להם עם הפניות לאתר מסחרי הוא מנסה לקדם את עסקיו.
אני משוכנע שמה שעורר את חשדו של רן זה שהגבת להודעה משנת 2014.

מה הטעם להגיב להודעה מ 2014?

דודי אכן אתה צודק פתאום אני רואה תגובה לשיחות שהסתיימו ב - 2014 ו 2016
ואז אני רואה קישור לאיזה אתר של חברה של מוצרים.
Ran
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים