חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

USADDRESS הצעתי בעניין

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

USADDRESS הצעתי בעניין

הודעהעל ידי harel » 19 יולי 2008, 14:18

לא יודע כמה מכם מודעים לכך אך כפי שאביחי אמר בשרשור קודם יש מכולה של USADDRESS שתקועה לטענתם במכס למעלה מ50 יום ואספקת המוצרים מתעכבת בהתאם.
לי אישית אין במכולה זו ציוד, אך כל התנהלות הסיפור מטרידה אותי מאד מאחר ואני עושה הרבה (יחסית...) משלוחים דרך החברה הזו וחוסר השקיפות בפעולותיהם מטרידה אותי בלשון המעטה. למען הגילוי הנאות עד כה לא נתקלתי בבעיות של מעבר לכמה ימי איחור פה ושם אך זה זניח לעומת המצב של מי שיש לו סחורה במכולה הזו.
לפי מה שהבנתי, ויתקנו אותי מי שסחורתם תקועה במכס, לטענת USADDRESS המכס מעכב את המכולה מאחר וככל הנראה ניסו דרכה להבריח משהו לארץ (לא רואה סיבה אחרת לעכב בצורה כזו בעוד שמכולות שנכנסו לארץ אחריה כבר פורקו והסחורה הגיע אלינו). טענה זו תמוהה בעיני כי גם לו היה הדבר נכון, הרי שאין שום סיבה בעולם שהמכס יעכב את כל המכולה כל כך הרבה זמן. בזירות פשע מורכבות יותר לא נוהגים כך. אם מתבצע חלילה רצח בחניון והמשטרה סוגרת את המקום כמה זמן יחזיקו את המכונית שלי שחנתה שם "בת ערובה"??
לו היה הדבר כך ואכן הסחורה היתה מעוכבת במכס אני משוכנע כי USADDRESS היו מקבלים אישור מהמכס כי הסחורה שלהם מעוכבת/מוחרמת ואת האישור היו מעבירים אלינו, ברם, דבר כזה לא קרה ואנו אמורים להסתפק בתירוצים בטלפון ולא במידה מהימן ומתועד. אגב, מאחר וגם לכל חבילה במכולה יש תעודות יודעים בדיוק במכס למי מאיתנו הלקוחות הסופיים, היא שייכת, כך שגם לנו כלקוחות קצה יש עמדה מול המכס אם אכן שם העיכוב.
חוסר השקיפות בהתנהלות הזו מטריד. אנחנו שולחים יחד סחורות באלפי שקלים בחודש ואני חושב שמגיע לנו קצת יותר מידע וקצת הרבה יותר שקיפות ובטחון כי אנחנו שולחים את הסחורות שלנו בחברה אמינה ומקצועית.

אני חושב כי עד שלא נפנה יחד לUSADDRESS ונתבע לדעת מה קרה עם אותה מכולה שום דבר לא יזוז כי לקוח בודד קל להם "למרוח" או לזרוק לו פיצוי מגוכך של כמה דולרים זיכוי במשלוח הבא שיעשה, בעוד שיחד אנחנו כוח לא מבוטל ואם נפנה אליהם כפורום הם לא יוכלו להתעלם מטענותינו.

בנוסף, בשום מקום בתקנון שלהם הם לא מתחייבים על זמן האספקה, בשעתו היו אומרים 30 ימי עסקים, בחצי שנה האחרונה זה קפץ ל- 40 ימי עסקים ומי מבטיח שמחר זה לא יהיה 120 יום? בחוזה שלהם מולנו רב הנסתר על הגלוי, הם לא מתחייבים על דבר וחצי דבר ומסירים אחריות בצורה גורפת. ברור כי בבימ"ש אם וכאשר מישהו יגיע איתם לשם יקבע כי החוזה מקפח ולא חוקי בעליל, אך עד אז איש לא מבטיח לנו שאנחנו לא שמים את כספנו על קרן הצבי.

בשלב זה אני אישית חושש חשש אמיתי להמשיך להשתמש בשירות שלהם.

מה דעתכם? מי בעד להתאגד ולפעול למען אלו שסחורותיהם תקועות ולהמנע ממקרה עתידי בו כל אחד מאיתנו יכול להדפק באותו האופן?
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש
 
הודעות: 990
הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49

Re: USADDRESS שלח תלונה באתר USHOPS

הודעהעל ידי Pini Gold » 19 יולי 2008, 20:27

מציע לך לשלוח תלונה. הם חוזרים אחרי כמה ימים וניתן לדבר.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש
 
הודעות: 2818
הצטרף: 13 אוגוסט 2007, 12:17
מיקום: הרצליה

Re: USADDRESS שלח תלונה באתר USHOPS

הודעהעל ידי harel » 19 יולי 2008, 20:33

לי אין מה להתלונן, לא נפגעתי. אני מציף את העניין כי היום מישהו אחר נפגע ומחר זה עלול להיות אתה או אני. אני מאמין כי אם נפנה כולנו, כקבוצה מאורגנת שדורשת תשובות, ההתייחסות תהיה אחרת. השאלה כמה מוכנים להצטרף למהלך כזה ולדרוש הבהרות.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש
 
הודעות: 990
הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49

Re: USADDRESS שלח תלונה באתר USHOPS

הודעהעל ידי iavihay » 19 יולי 2008, 23:35

השארתי להם הודעה באתר שלהם, עם בקשת הבהרה.. כ"כ ציינתי כי הזמנתי דרכם בעבר. ועקב האיחורים האחרונים במסירת המוצרים ללקוחות, אני מתלבט האם להמשיך ולהזמין דרכם, ( וזאת בצורה תקיפה אך מכובדת...). זה היה ביום חמישי 17.7.08 בשעות הבוקר.. עדיין לא קבלתי מענה.. נחכה ונראה מתי יואילו להשיב לי..
(לצורך גילוי נאות ,אציין כי מיום התשלום עבור המחרטה שלי, ועד להגעתה לביתי באמצעות חברת USADDRESS, לקח פחות מחודש ימים..!!)
iavihay
סופר משתמש
 
הודעות: 292
הצטרף: 13 אוגוסט 2007, 19:56

Re: USADDRESS שלח תלונה באתר USHOPS

הודעהעל ידי harel » 20 יולי 2008, 06:47

תעדכן אביחי לכשתקבל תגובה...
לנסות לארגן פה אנשים לפעול שלא לביתם אלא לטובת כולנו זו ככל הנראה ברכה לבטלה. אם 80 פעם צפו בשרשור הזה ורק אתה ופיני טרחתם לענות... זה אומר הרבה.
עצוב.
חבל.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש
 
הודעות: 990
הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49

Re: USADDRESS שלח תלונה באתר USHOPS

הודעהעל ידי Alex Milch » 20 יולי 2008, 15:03

התייחסתי לזה בשירשור אחר, וכפי שציינתי, בינתיים, טפו-טפו-טפו, חמסה-חמסה-חמסה, לא היו לי בעיות.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש
 
הודעות: 4665
הצטרף: 13 אוגוסט 2007, 18:09
מיקום: חיפה


חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים