עמדתי להזמין את ה-Triton TSPS450 (לינק: https://www.amazon.com/Triton-TSPS450-Oscillating-Spindle-Sander/dp/B00ATZKUYW)

אתמול שמתי לב שהדגם השני, Triton TSPST450 (לינק: https://www.amazon.co.uk/Triton-TSPST450-Oscillating-Spindle-Sander/dp/B071YGYR2N) שלא היה זמין למשלוח לארץ עכשיו ניתן להזמנה.

ממה שאני רואה היתרונות בדגם השני הם שולחן שניתן להטייה ומלטשת סרט. החיסרון: המחיר יקר יותר (35 פאונד לפני משלוח ומיסים), השולחן נראה מפלסטיק (משמעותי?), ומגיע עם 5 שרוולי ליטוש (לא כולל הסרט) בניגוד ל-6 בדגם הזול יותר. לדגם הראשון יש ביקורות טובות באמזון וביוטיוב, אבל הדגם השני נראה פחות מוכר (גם בביקורות באמזון ובכלל).
אשמח להמלצות אם למישהו יש את אחד הדגמים. נראה לי מוצדק לשלם את התוספת לדגם היקר יותר, בהנחה שאני לא מפספס חסרונות נוספים בדגם הזה.
תודה!
