אביזר לניסור בזווית
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אביזר לניסור בזוויתבבניית מסגרת שבה יש חיבורי 45 מעלות (כמו למשל מסגרת לתמונה) יש כמה מוקשים כגון ניסור בזווית נכונה ואורך זהה של הצלעות המקבילות. האביזר שיתואר כאן עונה על הצרכים שלי באופן מושלם. התיאור ייעשה באמצעות התמונות.
Re: אביזר לניסור בזווית מה זה מעניין????????מה שחשוב בכל הסיפור זה הצילום של הנכד, אז מה אתה בא ומספר על זויות של 45 מעלות, 90 מעלות . שיגדל ויפרח לתפארת.
Re: אביזר לניסור בזווית מה זה מעניין????????אני עם זיגי
זה הקטן, גדול יהיה..!אכן "נצר" לתפארת מדינת ישראל.. ולחיתוך המסגרות, יש לך משור גירונג..בהצלחה..
Re: זה הקטן, גדול יהיה..!איחולי כל טוב . תוספת לתפארת משפחת פלדמן, כן ירבו.
ראיתי כיצד יצרן מסגרות לתמונות מבצע זאת, ולהפתעתי הוא עובד עם גליוטינה רצינית והחיבור בין החיתוכים צמוד - צמוד.
Re: גליוטינהאכן. אני הפעלתי כזו גליוטינה (פנאומטית, באמצעות כפתו הפעלה רצפתי) במשך שנה לפחות. במקביל כדאי לציין שהפרופילים עשויים מעץ לא כל כך קשה אבל עם ציפוי עדין למדי (לפעמים מנייר)
על ילדים וגרונגים1. כל מפיק יודע שילדים וכלבים תמיד גונבים את ההצגה. הנה עוד הוכחה.
2. בגרונג (הלא מקצועי) שלי הזווית הקבועה-מראש מזייפת, וצריך כמה נסיונות עד שמאפסים אותה. הוא גם לא חותך עץ שרחב יותר מ-12 ס"מ. 3. גליוטינה אין לי, ובקרוב לא אקנה (ואם כן, אז לשימושים אחרים...). 4. והכי חשוב: מה משנה "מה עושים עם זה" ו"יש כבר מכשירים כאלה" - הכיף הוא בעשיית הג'יג.
Re: על ילדים וגרונגיםהאם החיתוך הוא בעקבות הברית? יאיר סחתיין
מחורבות ביתי אנימשתדל מידי פעם להכנס לפורום.....
Re: על ילדים וגרונגיםתודה על הרעיון למתקן החיתוך!
הצלחת להשוויץ עם הנכד, אני התרשמתי משמו... ככה זה אצל חובבי נגרות... בארץ? האם באנגליה מי שהוא קורא לבנו OAK או PINE , אתמהה?
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים | |||||