אני עובד במחסן גדול ורואה כמה עשרות טובות של משטחי עץ כל יום. השבוע תפס את עיניי משטח עשוי עץ קשה ברמת בנייה מאוד גבוהה. מיד שמתי אותו בצד לשימוש עצמי
מישהו מזהה את סוג העץ?
שאלת זיהוי עץ
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שאלת זיהוי עץשלום כולם,
אני עובד במחסן גדול ורואה כמה עשרות טובות של משטחי עץ כל יום. השבוע תפס את עיניי משטח עשוי עץ קשה ברמת בנייה מאוד גבוהה. מיד שמתי אותו בצד לשימוש עצמי מישהו מזהה את סוג העץ? The things I make may be for others, but how I make them is for myself.
Re: שאלת זיהוי עץגם אני חשבתי שזה מייפל, אבל הוא יותר רך ופחות כבד מהמייפל שאני מכיר.
The things I make may be for others, but how I make them is for myself.
Re: שאלת זיהוי עץדומה לצפצפה
Re: שאלת זיהוי עץאולי גבון (ראיתי כבר משטח מגבון), לא דומה למייפל.
Re: שאלת זיהוי עץקניתי לאחרונה אגוז אפריקאי לא מקושקש והוא מאוד דומה לעץ בתמונת.. הוא קל (מבחינת המשקל)?
Re: שאלת זיהוי עץ
יש כל מיני סוגים של מייפל, ר' למשל: http://www.wood-database.com/wood-artic ... soft-maple
Re: שאלת זיהוי עץעכשיו כשאני מסתכל שוב בתמונות,
אני לא בטוח לגבי שם העץ, מה שאני כן בטוח, זה שכשהייתי ילד היה לנו בבית משחקים שעשויים מהעץ הזה בדיוק.
Re: שאלת זיהוי עץ
האמת היא שכשהתחלתי למשש את העץ, מיד היה ברור שזה לא מייפל. אבל הקריאה שווה את זה בכל מקרה דניאל, העץ כן קל אבל לא ממש צהבהב כמו שהתמונה השנייה יצאה. אני אלך עם פיני ואקרא לזה צפצפה. העיקר שהתחלתי להכין עם זה פיצ'פקעס D: (מצרף תמונה של אחד הפיצ'יפקעסים, אולי זה ייראה יותר מוכר אחרי גימור) The things I make may be for others, but how I make them is for myself.
Re: שאלת זיהוי עץיש דיונים ארוכים ברשת האם ניתן לזהות עץ מתמונה
ברוב הנסיונות זיהוי שנעשו ,מומחים לא הצליחו לזהות את העץ מתמונה שלו.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||