שלומי10 כתב:נכבדיי פרנסי האתר,
בעת האחרונה אנו עדים לסגנון בוטה ומחיקת חלק מפוסטים שאני כותב,
יש בקרבנו משהוא שחושב שהוא "יודע הכל" ו"מייעץ בכל",
אף הגדיל לעשות והשמיץ את הידע הניסיון והאומנות שלי,מבלי שהוא מכיר אותי ,ראה אותי ו/או את יצרתי ,
לא סוד שאין לי הערכה רבה לאיש בגלל סגננו ,
מכאן ועד אפשרות למחוק המרחק רב,
אני מצפה שהמערכת תמגר סגנון זה ,
ישפוט הקהל.
חגשמח.
אני מבין את התיסכול שלך, הפוסט שלך קורא למרד ומלא אי דיוקים:
- יש לאתר פרנס אחד בלבד ושמו משה אשל, יכולת לפנות אליו במקום נסיון לארגן מרד/עליהום.
- יש מספר מנהלים לאתר: זיגי זיגדון, מושיק אוחנה, יאיר פלדמן, ויסלחו לי מי ששכחתי את שמם ואני יודע ששכחתי לפחות אחד!
-
"יש בקרבנו משהוא", למי שלא זיהה, זה אני, הכותב. הסיגנון הבוטה הוא לא לאחרונה אלא מאז ומתמיד והוא מתבטא רק מול דברים מאד לא נכונים ומאד לא מדויקים. אינני חושב שאני יודע הכל ואף מציין זאת לא פעם בתשובות חלקיות שאני מעלה ובודאי שאינני "מייעץ בכל" רק בתחומים שיש לי ידע מלא ונסיון מוכחים. אני בוחר במיוחד חהעביר ידע ומידע בתחומים שאין כלל מידע במרשתת.
- גם בעתיד אדאג שתכולה בעלת תוכן לא בטיחותי תימחק.
אכן התבטאתי באופן בוטא בענין הידע שלך (בתקווה שיעורר אצלך מחשבה נוספת כמו בענין המפסלת חריטה בעלת הנתונים ההזויים), לא התבטאתי מעולם בענין האומנות שלך מאותה סיבה שאינני מתבטא בץחומים שאינני מבין/שולט. אתה תופתע! אני מכיר אותך! ראיתי אותך ואת אישתך! אני יודע היכן אתה גר! אני מכיר/ראיתי את יצירותיך! כל זה כיוון ש
הזמנת אותי אליך! גם אתה הוזמנת על-ידי + הצעה לעזרה בעבודות נגרות...
אני גם יכול להבין את חוסר ההערכה אלי בגלל סגנוני...
מצד שני, לשמחתי יש לא מעט חברים בקבוצה שמכירים אותי אישית ולא רק באופן ווירטואלי.