בניתי ארון עליון בחדר עבודה שלי מחוסר מקום על הרצפה. הדלת שוקלת כ 12-13 קילו.
מה אתם ממליצים, זוג בוכנות, והאם זה לא כבד מידי להן. או אולי איזה זוג מספריים כאלה?
תודה
בוכנות גז או מספריים, שאלה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
בוכנות גז או מספריים, שאלהבניתי ארון עליון בחדר עבודה שלי מחוסר מקום על הרצפה. הדלת שוקלת כ 12-13 קילו.
מה אתם ממליצים, זוג בוכנות, והאם זה לא כבד מידי להן. או אולי איזה זוג מספריים כאלה? תודה
Re: בוכנות גז או מספריים, שאלהבוכנות גז הכי טוב והיום גם לא יקר, אין בעיה למצוא בוכנות גם לדלתות של 60 ק״ג.
אתה יכול לרכוש בוכנות עם פירזול מותאם אצל ספקי פירזול לנגריות או לקנות בוכנות בלבד עם ״עיניים״ בקצה ולנסות להתאים אותן לדלת בעצמך. ניתן למצוא מגוון גדול של בוכנות באורכים שונים ומשקלים שונים בחנויות לחלקי חילוף לרכב. המחיר סביב 200 ש״ח לזוג. בהצלחה וחג שמח צביקה שטרנהיים
Re: בוכנות גז או מספריים, שאלה
לקלפה במשקל כזה אתה צריך "מספריים" BLUM AVENTOS K2900 Alex the Cheesepenter
Re: בוכנות גז או מספריים, שאלהקח בוכנות ,אפילו משומשות של מכסה מנוע,
מה שטוב למכסה מנוע ששוקל 30-40 ק"ג טוב דלת שלך, אגב ,לי עלו 2 בוכנות משומשות 40 ש"ח .
אתה מדבר על מביני ולא מביני ענין? כשתדע בערך עשירית ממה שאני שכחתי בנגרות, תחזור ליעץ בתחום. עד אז שב בשקט ותלמד! אף פעם לא מאוחר ובטח שלא בושה. הבושה היא לא להודות בחוסר ידע, כמו הסאגה עם מפסלת החריטה...אני עדיין מחכה לתשובות ממך... מאחל לך חג שמח במישור האישי, כל היתר לא אישי אלא עניני בלבד! Alex the Cheesepenter
Re: בוכנות גז או מספריים, שאלהתודה לכולם, אני חושב שאלך על מספריים וזהו. אצל האחים ביטר יש מספריים (ננעלות במצב מעלה כמובן) ב 40 ש"ח שיכולות להחזיק גם דלת של 30 קילו.
Re: בוכנות גז או מספריים, שאלהאלכס אני חייב להגיד שהיה לי לא נעים לקרוא התגובה שלך.
אני לא מבין למה אתה תוקף ככה את ההצעה של שלומי, אם יש לך השגה עניינית על ההצעה שלו שמח לשמוע אותה, אבל לא מבין מה הקשר בין שרשור אחר בפורום השני לבין התשובה פה לגבי בוכנות. אף אחד פה לא עושה תחרויות ידע, אז למה לרדת לפסים אישיים? סליחה שאני מגיב ככה אבל באמת שתגובות כאלו מעכירות את האווירה בפורום.
קלפות אוונטוס ומתקן מספריים הם שני דברים שונים לגמרי, מצטרף להמלצה על קלפה אוונטוס (הK2900 ספציפית יקרה במיוחד ביחס לסדרת הHK, בגלל ייעודה למשקל גבוה).
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים | |||||