תודה רבה על התגובות !
ראיתי את הסרטון וממש אהבתי באמת לא צריך להשתמש בנעצים.
אני אזמין את ה silverline ואנסה.
ג'יג לדיבלים עץ
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: ג'יג לדיבלים עץתודה רבה על התגובות !
ראיתי את הסרטון וממש אהבתי באמת לא צריך להשתמש בנעצים. אני אזמין את ה silverline ואנסה.
Re: ג'יג לדיבלים עץדודי, דבריך נכונים בהחלט, אבל במקרה הפרטי שלי רכשתי סט של דיבלים במידות אימפריאליות (אינצ'ים), ואני משתמש בהם תוך כדי הבנייה לצרכים כאלו, וכמובן לא להרכבה, כך שמספרם נשמר כמות שהוא.
בזמנו רכשתי את הג'יג יחד עם נעצי-סימון ודיבלים בחנות של Woodcraft בארה"ב (ולכן כולם במידות אימפריאליות). בדיעבד, אכן עדיף היה לרכוש ג'יג במידות מטריות (כדי לפשט את התהליך), וזאת מפני שמוטות הדיבלים שאני רוכש הינם במידות מטריות.
Re: ג'יג לדיבלים עץ
שיערתי שזה מה שאתה עושה וכנראה גם מי שקונה את הערכה שהוזכרה קודם יוכל לעשות זאת כי היא כוללת גם דיבלים. אם הייתי במצבך הייתי שוקל להכין ג'יג הכנת מוטות בקטרים של ג'יג הדיבלים. יש הרבה דגמים ושיטות להכנת המוטות וברגע שיש לך ג'יג אתה מכין במספר דקות כמות של מוטות שיספיקו לך לכמה פרוייקטים. היתרון הוא שאתה יכול להכין באיזה קוטר שאתה צריך ומאיזה עץ שאתה רוצה. החיסרון שהדיבלים לא חרוצים.
Re: ג'יג לדיבלים עץהנה סרטון חביב לשניים באחד
גם ג'יג לדיבילים וגם ג'יג למציאת אמצע https://www.youtube.com/watch?v=C7aVRrgKb7s
Re: ג'יג לדיבלים עץאני עובד עם ג'יג של DOWELMAX שרכשתי ישרות מהמפתח הקנדי.
יקר מאד (מעל 2000 ש"ח כולל הכל) אך שווה כל אגורה. יש לי גם את הג'יג של WOLFCRAFT אך אין מה להשוות. בהצלחה
Re: ג'יג לדיבלים עץיהודה ורשבסקי מירושלים מוכר את הג'יג של milescraft בגירסתו המטרית. הוא מבצע משלוחים בדואר רשום
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||