מבקש המלצה למסור שולחני
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מבקש המלצה למסור שולחנישלום עליכם! אני מבקש המלצה לקניית מסור שולחן עד מחיר 2000ש"ח מקסימום קיצוניים לדיוק שאפשר ואם אפשר במחיר גם יותר נמוך (בהתחשב בכל המכלול).. השימוש הוא בעיקר לשעות הפנאי. אני פשוט לא מכיר הבדלים בין מותגים וכו'.תודה מראש
Re: מבקש המלצה למסור שולחניאם יש לך שעות פנאי כנס ליוטיוב וחפש חומר בנושא בניית שולחן למסור. יש מאות סרטונים. אני מאמין שגם כאן תקבל מידע בנושא.
באלף ש"ח אתה בונה לבד מסור שולחני עם עזרים שונים לא פחות טוב (אולי גם יותר) מהשולחנות צעצוע בסכום שנקבת. בהצלחה.
Re: מבקש המלצה למסור שולחניזה בשביל חבר לא המשכתי. הלוואי קצת זמן פנוי. אישתו רוצה להפתיע אותו ליומהולדת שחל שבוע הבא אז אין זמן לבנות אחד...
פשוט אני לא מכיר ולא יודע מה עדיף. ממה שאני רואה זה חברות שפק או אינהל. ויש עוד כאלה שאני לא מכיר. הם עם נתונים דומים חישבתי שאולי לחברים בפורום יש אותם וגם אם אני ידע מה לא לקנות אז גם טוב.
Re: מבקש המלצה למסור שולחנימסור שולחני הוא אחד הכלים העיקריים לחובב נגרות, לכן כדאי לקנות מסור טוב.
אם התקציב הוא 2000 ש"ח עדיף לקנות כלי אחר.אם אין לו מסור עגול ייתכן שזה הפתרון הרצוי. חבל לקנות מסור ברמה נמוכה ואחר כך להחליף למשהו יותר טוב. המסורים השולחניים הטובים מתחילים ב-3000 שח וצפונה.
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־2 אורחים | |||||