ראיתי בתערוכה אצל צלח מסור סרט מקיטה lb1200f
מישהוא מכיר ויש לו המלצות
מסור סרט lb1200 מקיטה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מסור סרט lb1200 מקיטהראיתי בתערוכה אצל צלח מסור סרט מקיטה lb1200f
מישהוא מכיר ויש לו המלצות
Re: מסור סרט lb1200 מקיטהמה אתה רוצה לדעת עליו.
יש אותו לרפד שלי הוא חותך בו בעיקר ספוגים. גם עץ אבל יותר לתיקוני כיסאות עץ וכדומ.. אני אישית עבדתי עליו כמה פעמים ומבחינתי הוא נחמד פשוט יצא לי לעבוד עם גדולים יותר ואין מה להשוות. מה גם הוא נוטה לשבור מסוריות די מהר. ברור שלחובבן הוא די והותר. לגבי חיתוך לפרוסות עץ מלא לא ניסית ככה שלא אוכל לעזור בנושא...אבל mdf,סנדוויץ וכו..חותך די טוב. על הגדר שלו אני לא עף..אבל כמעט לכל המסורים האלו הגדר לא מושלמת תמיד צריך לשפר יותר בעיניי בכל אופן.. מקווה ששפכתי אור
Re: מסור סרט lb1200 מקיטההיה לי אותו (מכרתיהו לחבר מהפורום),
לא מספיק מאסיבי לפריסה של עץ לעובי (אולי עד 5 ס"מ כמובן תלוי בסוג העץ), בגדול מסור חמוד לעבודות קטנות.
Re: מסור סרט lb1200 מקיטהיש לי את המסור,
כפי שאמר קודמי עובד יפה מאד עד לעובי 5-7 סמ' בפריסת עץ מעבר לזה צריך סבלנות כי החיתוך מאד איטי.
Re: מסור סרט lb1200 מקיטה
אריק, יש לי כזה. אתה מוזמן לקפוץ אלי לפרדס חנה להתנסות.
Re: מסור סרט lb1200 מקיטה
אני אוסיף עוד, מסור סרט זה לא רק לפריסות. למעשה 95 אחוז ממה שאני עושה איתו זה דברים אחרים. זה כלי מאוד מאוד שימושי לנגר חובב לכל מיני צרכים. מבחינתי יש לו גם ערך מוסף חשוב שהוא שקט כמו חתול ישן. שאני עובד בשעות שבהן לא נעים לעשות רעש אני משתמש בו גם לדברים שבשבילם הייתי בדר"כ משתמש במסור שולחן. לגבי פריסות, עד עכשיו פרסתי איתו רק עץ רך ברוחב של מספר ס"מ וזה הלך בקלות אפילו שהשארתי את הלהב הדקיק שמשמש לחיתוכים עדינים. פעם הבאה שאצטרך לפרוס אלון, אחליף להב ואנסה לראות איך זה הולך. אני מאמין שאני אצליח אבל זה ילך מאוד לאט וזה בסדר, כי זה לא שהיתה לי אפשרות לקנות מסור מאסיבי יותר, פשוט אין לי מקום. בנוסף, לפרוס אפשר גם על המסור שולחן. יותר פחת, ואם הקורה מאוד דקה אז זה בכלל בעיה, אבל בגדול בהחלט אפשר. אני אישית בכל מקרה מאוד מרוצה מהקניה ומאוד נהנה מהכלי.
Re: מסור סרט lb1200 מקיטהשלום אריק
ממליץ לחשוב פעמיים. יש לנו אותו בנגריית חובבים במעגן מיכאל ואני לא מרוצה, או ליתר דיוק איני מרוצה ממנגנון ההרמה וההורדה שלו. תוכל להתקשר אלי כמובן ואשמח לפרט. שבת שלום, משה 052-3784519
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||