כיסא משרד מלבידים
27 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: כיסא משרד מלבידיםדודי, אני אשמח לדעת באילו לבידים השתמשת לרגל.
אני אוהב את האופן בו השכבות נחשפות עם עיצוב הרגל ושיופה. אפשר ליישם את זה בידיות של קשתות. הבעיה היא שכל הלבידים שיצא לי לראות היו עם חומר ורוד בין השכבות וגם העץ עצמו היה בהיר וחיוור. דבר נוסף, כיצד נמנעת מהחורים שבדרך כלל יש בין שכבות הלביד?
Re: כיסא משרד מלבידיםמדהים!!!
גם הרעיון והעיצוב המקורי, וגם הביצוע המושלם. פשוט מושלם! נמרוד
Re: כיסא משרד מלבידים
דור, צר לי אך לא אוכל לעזור לך. זה לבידים מפח אני עובד הרבה עם לבידים וכולם עם דבק חום בין השכבות. רק פעם אחת קניתי רבע גליון 3מ"מ והיה לו דבק אדום בין השכבות. אני מניח שאלכס או מישהו אחר שרוכש לבידים בישראל יוכל להמליץ לך איזה סוג לקנות שיש בו דבק חום. אני גם לא נמנע מהחורים. אין הרבה. ואלה שיש נשארים כמו שהם. אבל אם הייתי בונה ידית לקשת כנראה שאם הייתה לי חתיכה שיש לה חור הייתי שם אותה בצד ומשתמש באחרת.
Re: כיסא משרד מלבידיםדור, האם ניסית לביד ליבנה (בירץ')?
Re: כיסא משרד מלבידיםאני חושב שזה שהיה לו את הדבק הורוד היה בירץ'.
ראיתי ביוטיוב אחד שבנה קשת והשתמש בלביד לידית וזה יצא ממש יפה. הוא קרה לזה לביד מולטיפלקס
Re: כיסא משרד מלבידים
MULTIFLEX היא הגדרה שרווחת באירופה עבור לבידים שבארה"ב מכונים PLYWOOD. לרוב הכוונה ללוחות בעובי 12 מ"מ ומעלה ובעלי לפחות 5 שכבות. מעבר לזה, נושא הלבידים מורכב ביותר. לבידים יש מסוגים רבים, עצים קשים, עצים רכים ועצים שמקורם במזרח, לבידים גמישים, לבידים ימיים, לבידים תעופתיים ועוד. לבידים הם תמיד בעלי מספר שכבות אי זוגי מודבקים בשתי וערב ובעלי שכבות בעוביים שונים וכמות שונה לאותו עובי כולל של המוצר הסופי. זאת בהתאם ליעוד של הלביד במיכלול הרהיט. Alex the Cheesepenter
27 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים | |||||