מושיק
קרא את ההודעה שלי 4 שורות מעלה ותבין.
אלכס
יפני? רענני!
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: יפני? רענני!מושיק
קרא את ההודעה שלי 4 שורות מעלה ותבין. אלכס
Re: יפני? רענני!אין מה לומר - צודק בכל מאת האחוזים... כאשר יש לך את המסור המתאים. חוץ מזה - לא מכוונים (למרות תיאור הרמבו שלי הקודם) את המפסלת לחיתוך אחד ויחיד, אלא בשלבים.
Re: יפני? רענני!תודה אכן פורמיקה נראה פתרון מתאים אם זה עם משור ללא חיזוק מתכת
למעלה. לגבי ענין ניסור במשיכה: הרעיון בניסור במשיכה הוא חסכון בעובי הניסור.הניסור במשיכה מאפשר לנסר עם מתכת מאד דקה ובכך להקטין את כמות החומר המנוסרת. למה במשיכה כי בדחיפה המסור יתקפל ובמשיכה לא. החסרון העיקרי אם אתה לא מיומן אז אפשר לאבד כיוון די בקלות.
Re: יפני? רענני!בקשר למסור עם חיזוק,אני שם פורמייקה מספיק גדולה על מנת להגן על השטח כנדרש. אותו סיגנון כאשר אני שוכח ללטש שפות פנימיות של מסגרת דלת עם מילואה שקועה,אני מצמיד פורמייקה למילואה ומלטש בלי ללשרוט את המילואה.
אני עובד גם לפי השיטה שאריה תיאר,כלומר מפסלת חדה מאד במספר מהלכים. מסורים יפניים,אין לי נסיון מעשי איתם,אני חזק
Re: יפני? רענני!הניסור במשיכה נעשה במשיכה היות והיפנים עובדים בישיבה והרבה יותר קל לנסר במשיכה כשאתה יושב ולא להיפך.
Re: יפני? רענני! מדוע לשבור את הראש???אז במקום כל המכשירים והשיטות שהצעתם, מה דעתכם לשנות כיוון מחשבה, במקום כל החיתוכים, להכין מראש דיבל קטן בכמה מילימטרים מעומק החור,
לנעוץ אותו עד לגובה הלוח. תחשבו על כך. בהצלחה
Re: יפני? רענני! רעיון בכיוון אחרקחו רוטר, השקיעו דקה שלמה בכיוון עדין של הביט עד לגובה אפס (ביט ללא לאגר) ואז תוכלו לכרסם את הדיבלים במהירות עד לגובה המשטח.
ליטוש עדין ונגמר הסיפור
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||