מזל טוב ליאיר ידידנו ולרעייתו עפרה על הולדת נכדם, שנולד ביום העצמאות.
שתזכו לגדלו לתורה למצוות ולמעשים טובים, שימלא ביתכם אור, והנגריה תתחיל לייצר צעצועי עץ לנכד. מזל טוב
מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכד
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכדמזל טוב ליאיר ידידנו ולרעייתו עפרה על הולדת נכדם, שנולד ביום העצמאות.
שתזכו לגדלו לתורה למצוות ולמעשים טובים, שימלא ביתכם אור, והנגריה תתחיל לייצר צעצועי עץ לנכד. מזל טוב
Re: מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכדמזל טוב, שיהיה רק נחת ובריאות. עיתוי נפלא לציון מאורע משמח כל כך.
Re: מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכדיאיר , מזל טוב, אכן עיתוי נהדר.
Re: מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכדמזל טוב!
מאחלים לסבתא לסבא ולהורים הרבה בריאות נחת ושמחה!! אל תשכח לעדכן אותנו בשמו....
Re: מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכדמזל טוב!
מי יתן ויגדל ויעשה הרבה נחת רוח להורים ולסבא ולסבתא! הרבה בריאות, הצלחה, אושר ועושר ויאיר, גם תמונות של תוצרים כאלה מתקבלות פה בברכה - קבל זאת כרמז
Re: מזל טוב לסבא יאיר להולדת הנכדיאסו יאיר..!! הרבה מזל טוב.. שמחים בשימחתכם, בריאות ואושר להורים ולרך הנולד..
תודה!תודה מקרב לב לכל המברכים. היה לנו חג עצמאות באמת שמח!
אני מקווה שאני לא עובר על חוקי צנעת הפרט, ומצרף צילום של הרך הנולד - שבינתיים, כמובן אין לו שם - כשמלאו לו שעתיים תמימות.
Re: תודה!באיחור אבל חייב,
מזל טוב מזל טוב, הרבה כיף, בריאות, אושר לכם ולזוג, לפי המבט בתמונה נראה שהוא ימשיך את תחביב סבו. עכשיו אתם מתחילים פרק ב' בחיים, קודם הילדים עכשיו הנכדים אני מזכיר לך שיש לי משהו בשבילך, כלומר לנכד. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים | |||||