Penn State Industries היא חברה מאד מכרת ביחוד לחרטי העטים ולמרות זאת נפלתי איתם ולא הייתי היחיד מסתבר , דרך קנשט נראה שאכן בטוח יותר לשני הצדדים וגם אני קונה בחול וממשיך גם אחרי המקרה ההוא
קניה מהנה לכולם
קניות ברשת כדאי או לא
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: קניות ברשת כדאי או לאPenn State Industries היא חברה מאד מכרת ביחוד לחרטי העטים ולמרות זאת נפלתי איתם ולא הייתי היחיד מסתבר , דרך קנשט נראה שאכן בטוח יותר לשני הצדדים וגם אני קונה בחול וממשיך גם אחרי המקרה ההוא
קניה מהנה לכולם
Re: קניות ברשת כדאי או לאלדעתי יש פערי מחיר לא קטנים ביחוד כאשר הציוד מגיע מחול ע"י חבר / בן משפחה.
סט מברגות של מקיטה אימפקט+רגילה+פנס 14.4V ניקל מטל 220 $ אקדח סיכות של Bostitch ממגנזיום 110$ אקדח מסמרים של היטאצי 59$ Combination Square של fesco כלים ידנים שונים, בארץ המחירים ללא יחס אקדח סיכות של Bostitch מתחיל מ 1200 ש"ח + מע"מ ולא ממגנזיום. והמיסוי על כלי עבודה הוא מע"מ בלבד!
Re: קניות ברשת כדאי או לאיש לי נסיון טוב עם רכישות מ- EBAY המוצרים היו Worldwide ולכן היו רכישות ישירות לארץ. לפני כמה זמן חפצה נפשי באיזה סרגל זוית דיגיטאלי מאמזון (denali-digital angel protector תוצרת סין,) אבל הייתי צריך להעביר אותה דרך USADRESS החבילה הגיעה כמעט אחרי חודש וזה היה דרך האוויר.
אגב, הם אומרים שאפשר לבחור דרך האוויר או הים, אבל במקרה דינן לא היה אפשר לבחור, ולכן הברירה היתה רק דרך האוויר.
Re: קניות ברשת כדאי או לאהביקורות באמזון היו גרועות על הכלי הזה
Re: היום הושלמה קנית הרוטר 1617,עם תשלום לUSADDRESS ובמקביליוסי שלום רב קוראים לי פיני כהן ואני חדש בעסק .מבקש באם תוכל לסייע לי איכן ניתן לראות את הראוטר1617 בתמונה כמובן תודה מראש.
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים | |||||