שלום לכולם,
אני חדש חדש לחלוטין בנושא נגרות. רציתי לשאול על ספרות בסיסית בנושא נגרות - מאיפה מתחילים? סוגי עץ? פעולות בסיסיות?
אשמח לקבל המצלות לספרים - עם עדיפות לעותק אלקטרוני.
תודה, עודד
חדש חדש
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
קישורים חדשיםהשאלה היא הזדמנות טובה (משה - לטיפולך) לפתוח מדור "ספרות מקצועית" בלשונית קישורים, שם המידע נשמר ואינו נמוג עם הזמן כמו בפורום, וגם אפשר כל הזמן להוסיף עליו.
בדומה, משה, נא פתח ב"קישורים" מדור של קורסים בנגרות - השאלה הזו חוזרת שוב ושוב.
Re: חדש חדשנקרא מאה, ספרים בסייסים ברמה די טובה .כאן:
http://www.moit.gov.il/cmsTamat/mea_sea ... RNODEGUID={2C0BA04C-B47C-4466-94DA-4A0319D7AB14}&category=2 לגבי ספרות אלקטרונית, הרשת מלאה באינספור אתרים , בחלקם יש מאמרים רציניים. בעברית ברשת, מלבד באתר כאן (וזנבות באתר הקודם בוואלה) כמעט ולא ניתן למצוא
הצעה לי אליךלך לנגר שעושה עבודה בימי שישי ותציע לו לעבוד אצלו בחינם , בתמורה אתה תוכל בעתיד לבצע עבודות שלך בחינם
Re: הצעה לי אליךמאמון, מנסיון זה לא עובד. גם אני ניסיתי את מזלי בכמה נגריות וזרקו אותי בעדינות.
הם לא רוצים נודניקים כאלה (בחלק מהסיבות אני מבין אותם. ביטוח, אחריות, תביעות, לא חסר). אני מציע לך מעבר לקריאת חומר, אם אתה מכיר נגר באופן אישי, יש סיכוי שיעזור לך. אם לא, תנסה להעזר בחברים כאן יש סיכוי טוב יותר שתקבל עזרה. תגיע למפגשים ותתחיל ללמוד. ב ה צ ל ח ה. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים | |||||