המגזין Popular Woodworking (מומלץ) והאתר המתחרה שלנו בארה"ב LumberJocks פתחו בתחרות לעיצוב הספריה המושלמת.
מי שינצח יזכה לכתוב מאמר שלם (לא סתם תמונה) שמסבירה איך עיצב וגם בנה את הספריה (התחרות כוללת עיצוב בלבד - לא חייבים לבנות את הספריה) - ולזכות במעמד של כותב בעיתון (כולל משכורת וכו').
היום פרסמו קצת תמונות של מועמדויות מענינות (אפשר לראות את כולן פה - http://lumberjocks.com/blogs/tag/challenge04)
אחת התמונות שהייתה לי נחמדה היא זו (שגם פורסמה בפורום המתחרה משום מה) מה שעניין הוא שהמעצב כתב שהוא לא יודע איך לבצע את הספריה - לדעתי לא כזה מסובך - ובלי המצאות מיוחדות - מה דעתכם?
חברים, התחרות עדיין פתוחה להגשה - מה אתכם? כל מה שצריך זה לצייר תכנית לספריה (עדיף בסקצ'אפ אבל אפשר גם סריקה של תכנית משורטטת ביד), צריכה להיות מקורית ולא מועתקת, וגם שאפשרי לבנות אותה.
