|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי harel » 21 דצמבר 2007, 13:07
קוקי במיוחד לשכמוך הקישור הבא:
www.sii.org.il/siisite.nsf/Pages/MZarchan33
לא על כל רעיון שמישהו מעלה לפורום מוחאים כפיים ואומרים הללויה. תירצי להבין או שלא - הרעיון שלך, בצורה שהעלית אותו בתמונה הראשונה מסוכן. נקודה.
לקחת את הביקורת למקום של זריעת טעויות ודמגוגיה.. נו.. באמת...
אנחנו לא יותר חכמים מכל העולם הנאור אבל, אנחנו בונים את הדברים בעצמנו ומעודדים אחרים לעשות כמונו ובתנאי שהבטיחות תשמר ושהרהיטים/צעצועים או כל דבר אחר לא יסכן את המשתמשים, בטח ובטח ילדים ויעמוד בדרישות התקן הישראלי, לא הצרפתי ולא הגרמני. היו על נושאים כאלה דיונים בעבר, יש תקנון לאתר הזה וחבל שאת לא טרחת לקרא אותו.
אני צעיר מידי כדי שהזכרון יבגוד בי ובדקתי שוב את ההודעות הקודמות שלך אצלנו (כמו גם האימייל שלך SALSAL "סלסלה") ומאחר ואת לא שואלת את כל השאלות שלך כשאלות תם, אלא את עוסקת בזה וזו העריסה השניה שאת מעלה לאתר (הראשונה היתה בעניין כ(ק)רעי התרנגולת..) הרי שאת לא מסכנת את ילדייך בביתך, אלא מסכנת ילדים אחרים.
ליתר הדברים שכתבת - לא ראוי להתייחס. שבת שלום
-

harel
- סופר משתמש
-
על ידי moshik » 21 דצמבר 2007, 20:43
קוקי
שיהיה לך הריון קל ולידה קלה וחיים טובים
ואל תתני לאף אחד לקלקל לך את החגיגה
אין לך מה לחשוש גם בלי אפשרות ל 360 וגם בלי מעצורים
זה בסדר
שבת שלום
-

moshik
- מנהל פורום
-
על ידי yossi » 21 דצמבר 2007, 21:03
מושיק היא בהריון כמי שאני בהריון.
זה עסק מיסחרי
-
yossi
- סופר משתמש
-
-
על ידי Alex Milch » 22 דצמבר 2007, 12:14
שלום הראל,
אני באמת לא מבין על מה המהומה?
ביקשו עזרה בחיפוש,לא בביצוע ולקיחת אחראיות עליה. גם לא הבנתי איך הלינק שאתה מפנה, מקושר לענין.
אתה לא רוצה/יכול לעזור, אתה גם לא חייב להשתתף או להגיב על כל דבר.
לכן, לדעתי התנגדודך הנחרצת ל"פרוייקט" לא במקומה.
...ודבר אחרון, ניח שזה מסחרי-אז מה? לא ביקשו מאף אחד להשתתף באיזשהן הוצאות מימון בענין.
אני נגר מיקצועי (מסחרי), ואם זה מפריע למי מכם שאני משתתף בפורום, שיבקש ואפסיק.
שבת שלום לכולם-אלכס (שנדור זה כינוי שלי בהונגרית)
-

Alex Milch
- סופר משתמש
-
-
על ידי Alex Milch » 22 דצמבר 2007, 14:25
יהודה,
אכן אין לי אינטרסים מסחריים, בקרוב אעלה מספר תמונות לגלריה, לפני ימים אחדים העלתי תמונה של שולחן אוכל. כוונתי שהגולשים יתרשמו וישאפו רעיונות ואף ישאלו שאלות.
בענין ביקור כל אחד מוזמן, אני רק מבקש לתאם איתי כיוון שלא תמיד אני נמצא בנגריה.
כמו כן, אשמח להמשיך להיות נוכח בהתאם לאפשורתי.
שבת שלום
-

Alex Milch
- סופר משתמש
-
-
על ידי harel » 22 דצמבר 2007, 14:59
מהסוף להתחלה.. אין שום בעיה שיהיו פה גורמים מקצועים כל עוד הם חברים בפורום ולא רק משתמשים בו כבמה לפרסום עצמי. להפיך, דווקא הגורמים המקצועיים יכולים להעלות את רמת הדיון ולפתוח את עינינו לטכניקות וחומרים שלא הכרנו, בדיוק כמו שיהודה ענה לך.
הדיון פה אחר, הדיון על בטיחות. הקישור שצרפתי מפנה את השואלת למכון התקנים הישראלי, בו יש תקן שלם לעריסות, דבר שלא טרחה להסתכל בו. אם אני מבין נכון והיא גם מוכרת את העריסות שלה, הרי שהיא מסכנת לא את ילדיה שלה בביתה, אלא ילדים של קונים פוטנציאליים ואם כאיש מקצוע את זה אתה לא מבין - אבוי. כך, שאין לי שום בעיה שתמכור מאות ואלפי עריסות כאלה - יש לי כן בעיה אם העריסות שהיא מוכרת מסוכנות.
כתבת: "ביקשו עזרה בחיפוש,לא בביצוע ולקיחת אחראיות עליה", באמת? תקרא שוב. היא ביקשה מי שמוכן לייצר עבורה. הביצוע של מה שביקשה פשוט ולא היתה לי בעיה לעזור לה או לכל מישהו אחר לבצע אותו אלמלא היה מדובר ברעיון מסוכן. לא להבין שעריסה חייבת מעצורים על אחת כמה וכמה שהגלגלים שלה בקוטר כזה ולחשוב שהמשקל של העריסה מספיק (יחד עם התינוק אולי נגיע ל10 ק"ג) ואם מישהו ידחוף אותה היא תזוז "מקסימום 2 ס"מ", זו טעות. לא להבין שאם אין היגוי לגלגים בכל פניה אפילו בתוך הבית, הנסיעה לא תהייה חלקה ותפריע לתינוק שישן בעריסה, זו גם טעות. גם בעגלות ישנות שלא היה לגלגים שלהן היגוי השתמשו בגלגלים מגומי שסופגים את הזעזועים ובקפיצים, אז לעשות את זה מעץ? - הזוי לדעתי.
ועוד לא נגענו בכלל בסלסלת הקש עצמה ובסכנות שיכולות לצוץ ממנה, החל בחובה שהתחתית שלה תהייה פלטה ולא קש קלוע דרך העובדה שהקליעה יכולה להתפרק ולפצוע את התינוק.
הרעיון של פורום כמו שלנו הוא להביע דעות, מי שלקח את הביקורת הלגיטימית למקום אחר ולהתלהמות... לא הייתי אני, ועל כך אני רק יכול להצטער בשבילה. הייתי יותר משמח להמשיך את הדיון ולמצוא פתרונות ל"פרוייקט" שלה אך כנראה אין עם מי לדבר. גם העובדה שצפו בשרשור הזה 950!! פעם והרוב מילאו פיהם מים - מדברת בעד עצמה.
קח בחשבון דבר נוסף, נכנסים לפה הרבה אורחים, הרבה כאלה שרק קוראים ולא מגיבים, אבל כן לוקחים רעיונות שעולים פה ומיישמים לבד בבית. רצוי שיקראו את כל הדעות ושיתנהל פה דיון על רעיון שכזה ולו כדי לחסוך תאונה אחת.
מקווה שהובהרתי.
-

harel
- סופר משתמש
-
על ידי Alex Milch » 22 דצמבר 2007, 16:18
הראל,
לפני שאת עונה על זה, כך כמה נשימות עמוקות, שתה כוס מים, וזכור את האימרה באנגלית:
PUT BRAIN IN GEAR,BEFORE ENGAGING MOUTH
ספר לכולם, כיצד אתה מבטיח את שלום ושלמות המשתמש בנדנדה שאתה בונה
(אגב האם לקחת בחשבון את הצעתי לגבי דיקט גמיש?).
אני מבקש להבהיר חד משמעית הענין הוא לא אישי!!!
-

Alex Milch
- סופר משתמש
-
-
על ידי harel » 22 דצמבר 2007, 16:43
משפט יפה, רק שאינו במקום... (והוא דווקא מאד אישי אם מבינים את המשמעות שלו)
אתה משווה צעצוע לילד בן חמש ועריסה לתינוק בגיל שבוע??!!
בנדנדה הרעיון שילד ילמד לשמור על שיווי משקלו, כמו לרכב על אופניים - נופלים ולומדים. תינוק בעריסה הוא ממש בר השוואה.
הצעתך לדיקט גמיש היתה מאוחרת עבורי, כבר סיימתי את הנדנדה, אך הנה דוגמא נפלאה למטרות הפורום. למדתי משהו חדש ואיישם בפעם הבאה.
-

harel
- סופר משתמש
-
על ידי Daniel Ron » 24 דצמבר 2007, 00:53
סליחה שאני מתפרץ,
אני די מסכים עם הראל, בפורום הזה מבקרים הרבה אורחים שלא משתתפים בדיונים ולוקחים דוגמאות ורעיונות ונכון שכל אחד יעשה כרצונו ועל אחריותו אבל אנחנו כאנשים אחראים לא צריכים לתת יד לביצוע דברים שרואים שיכולים להוות סיכון למי מהמשתמשים ובודאי ובודאי לתינוקות.
כן כדאי שנסתכל כמה צעדים קדימה על רעיון או בקשה לעזרה של מי מהפונים ואם אנו רואים שיכול להוות סיכון אז מחובתינו להתריע.
ו...סנדור אם אתה תעזוב את האתר, אני א.. טוב אני לא רוצה להגיד מה אני אעשה. 
"כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
-

Daniel Ron
- סופר משתמש
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־12 אורחים
|