שלום לחברי הפורום, אני שמח להצטרף לפורום הזה, מהיכרות מהיום עם הפורום הוא נראה פעיל יעיל ונחמד, מקווה שאתקבל בברכה.
אני רוצה לבנות מכונית משחק כמו בגני הילדים, אין לי מושכ איך לבנות או לקנות הגה עץ יפה לטובת העניין, אשמח לקבל טיפים.
תודה.
מחפש הגאים מעץ
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש הגאים מעץשלום לחברי הפורום, אני שמח להצטרף לפורום הזה, מהיכרות מהיום עם הפורום הוא נראה פעיל יעיל ונחמד, מקווה שאתקבל בברכה.
אני רוצה לבנות מכונית משחק כמו בגני הילדים, אין לי מושכ איך לבנות או לקנות הגה עץ יפה לטובת העניין, אשמח לקבל טיפים. תודה.
Re: מחפש הגאים מעץתלוי ברמת הדיוק, ניתן פשוט לבנות מהדבקות, ובשביל הצורה - לנסר עם גיגסו ולשייף מעט...
אבל אולי אני לא מבין את כוונתך אז אשמח אם תפרט... וכמעט שכחתי, ברוך הבא בצל קורתינו! נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 18 דצמבר 2007, 16:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: מחפש הגאים מעץכוונתי היא איך לבנות הגה עגול ומעוגל, איך מיישמים את זה?
חיתוך לוח עץ בצורה עגולה ושייוף מבחוץ זה בסדר, איך מעגלים (משייפים) את החלק הפנימי? ואיך מחברים את המוטות הפנימיות? תודה.
Re: מחפש הגאים מעץהתלבטי באותה בעייה...
ועשיתי משני מדפי סנדוויץ משומשים, אותם הדבקתי בחוזקה, ציירתי בעזרת מחוגה, את העיגול החיצוני, הפנימי ואת החישורים. חתכתי סביב ובפנים בג'קסון כמובן.. ובמלטשת רוטטת עיגלתי מסביב עד לקבלת פרופיל מעוגל. (טרם היה לי ראוטר...) ניתן לעשות מלוחות אורן מודבקים הנמכרים בחנויות די אי ואאי התוצאה המתקבלת יותר יפה, אבל יש להם נטיה להשבר לאורך הסיבים. בהצלחה
Re: מחפש הגאים מעץהבעייה היא, איך ניתן לעגל את המקומות שהמלטשת לא מגיעה כמו בין ההיקף לחישורים?
האם רוטר פותר את הבעייה?
Re: מחפש הגאים מעץחיובי.
ראוטר פותר הבעייה צריך לבחור ביט שהרדיוס שלו ייצר עיגול מושלם לאחר כרסום סימטרי משני הצדדים בתלות בעובי הלוח שתבחר. בהצלחה.
Re: מחפש הגאים מעץמחזקת את דברי ישראל , ראוטר יפתור את הבעיה עם הביט המתאים , לאחר מכן תצטרך ללטש , בהיקף הפנימי אפשר ללטש ידנית.
את המוטות הפנימיים , אתה יכול לחתוך מעגל פנימי קטן, לקדוח חורים במעגל החיצוני והפנימי בהתאמה ולהשחיל מוטות דיבלים בהתאם לקוטר שבחרת. המוטות באים בקטרים של 6,8, 10 ממ' ויותר.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||