יש לי מסור שרשרת ישן מדגם BLITZ שלא השתמשתי בו הרבה זמן.
אחרי נסיונות רבים הצלחתי להניע אותו אך הוא עובד רק כשאני נותן גז וברגע שאני עוזב נכבה.
האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגז
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגזיש לי מסור שרשרת ישן מדגם BLITZ שלא השתמשתי בו הרבה זמן.
אחרי נסיונות רבים הצלחתי להניע אותו אך הוא עובד רק כשאני נותן גז וברגע שאני עוזב נכבה. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
Re: מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגזאין לי נסיון במסורי שרשרת, ובכל זאת מה שידוע לי שלפני איחסון, אפילו מהיום למחר, צריך לרוקן אותו מדלק. כך ראיתי אצל הכורתים שעבדו אצלנו בחצר.
כנראה שיש סתימות, נסה לבצע ניקוי יסודי. זאת תופעה שמוכרת גם ממכוניות.
Re: מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגזיש שלושה ברגי כיוון במסור שרשרת
בורג LOW בורגHIGHT ובורג טורים בורג L נועד לכיוון התערובת בין דלק לאויר בורג H נועד לכיוון מספר הסיבובים במצערת מלאה ובורג הטורים מכוון את הסיבובים בסלד סרק בד"כ סוגרים את L וHעד הסוף (ימינה) ופותחים סיבוב אחד מעבר לזה שצריך לנקות מסנן אויר נראה כי התערובת עניה מדי וצריך לפתוח קצת את בורג L האם המסור היה מאוחסן עם דלק הרבה זמן? האם שיחקת עם כיוון הברגים? נערך לאחרונה על ידי moshik בתאריך 31 אוגוסט 2012, 10:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגזהמסור לא היה בשימוש הרבה זמן.
Re: מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגז1-צריך לנקות את הפילטר
2- יתכן וצריך לנקות או להחליף את הפלאג 3- כמו שמושיק ציין, לכוון את ברגי H-L 4- עפ"י בעלי מקצוע שאני מכיר, ניתן להשאיר את תערובת הדלק במיכל עד שבועיים. מעבר לכך,מומלץ לרוקן את מיכל הדלק.
Re: מסור שרשרת נכבה כשעוזבים את הגזזה ברור שהוא לא היה בשימוש הרבה זמן
השאלה האם הוא אוחסן עם דלק או ריק מדלק דלק ישן (מעורב עם שמן) כמתיישן יוצר משקעים שעושים הרבה צרות בקרבורטוטר (הדלק מתאדה לאט לאט ונשאר שמן ולכלוך) ויתכן שצריך לנקות את המעברים והחור של הדיזה ולנקות את הדיזה עצמה כי אם הצטברו עליה משקעים היא לא תסגר טוב.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||