תודה על הרעיונות. מאוד הייתי רוצה מזגן אבל מטעמי אישורי מבנה אני לא יכול לשים אחד (זה כבר הופך את זה למשהו שהוא בוודאות לא מחסן).
לגבי הבוידעם, רעיון טוב !
מגה פרוייקט - בניית נגריה
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מגה פרוייקט - בניית נגריהתודה על הרעיונות. מאוד הייתי רוצה מזגן אבל מטעמי אישורי מבנה אני לא יכול לשים אחד (זה כבר הופך את זה למשהו שהוא בוודאות לא מחסן).
לגבי הבוידעם, רעיון טוב !
Re: מגה פרוייקט - בניית נגריהאולי באמת מפוח ייתן לך פתרון ....
אצלנו מפוח כפול (אחד יונק ואחד פולט) עושה עבודה מצוינת מזה כמה שנים טובות, בהורדת הטמפרטורה בחלל שנמצא במרווח העליון שבין תקרת הגבס לבין הרעפים. הוא מחובר לטרמוסטט, כמובן. יתרון גדול: עלויות החשמל מגוחכות בהשוואה למזגן (75W לכל מפוח). עלות: 2000-2500 ש"ח.
Re: מגה פרוייקט - בניית נגריהלפותח השירשור.
חום עולה למעלה. לכן חלון בחלק העליון ביותר של המבנה יורד את הטמפרטורה. מעבר לזה אני הייתי מנצלת את איזור הגג לאיחסון. וע"י כך חוסכת בשטח ריצפה.
Re: מגה פרוייקט - בניית נגריהאליהו
יש רשויות מקומיות שאחד התנאים שהן מציבות להכרה במבנה כמחסן, הוא שהגובה שלו לא יעלה על 2.2 מ'. מומלץ לברר את זה לפני שאתה מגביה את המבנה לטובת הבוידעם.
Re: מגה פרוייקט - בניית נגריהאליהו,
מצרף לך שתי תוכניות להמחשת שיטה לבנית מיבנים מעץ בתיקווה שתשאב מזה השראה. לגבי ציפוי חיצוני, כדי לא להתמסר לתחזוקה כובלת ומתמדת, ממליץ על ציפוי ב"צמנט בורד" וצביעה עם צבע אקרילי מיועד לחוץ. את הגג (בניתי בית עץ לילדים) עשיתי מ-OSB 12 מ"מ, חומר זול וחזק + ציפוי ב-SHINGLES. כל החומרים זמינים במחסני עצים לפרגוליסטים. לא הייתי מצפה את הקירות מבפנים כדי להרוויח עד קצת נפח איחסון לדברים קטנים ואלה לא חסרים. את הדל הייתי מבצע על קיר ה-3 מ' ועושה אותה גדולה ככל האפשר, 1.5-2 מ' מ-2 או 3 כנפיים. לבסוף, אומנם אינני יודע איזה ציוד ברשותך ומה תקציבך, קבל המלצה חמה על מכונת "חמישיה" שמאד תתאים לחלל, ממוקמת קרוב לדלת. כוונתי למכונה של ROBLAND, חברה בלגית, המכונה יושבת על פלטה מסתובבת, כך שבכל רגע נתון ניתן לסובב את המכונה לכיוון שהכי נוח להפעיל את הפונקציה הרצויה. המותג מיוצג ומשווק ע"י "גד מכונות נגרות" ברח' הרצל בת"א. רצוי לבדוק מצאי של מכונה יד שניה.
Re: מגה פרוייקט - בניית נגריההי אלכס
תודה על התשובה המפורטת. אני אחקור את מה שאמרת.
מה זה Shingles? בספרות זו מחלת עור מהסוג ההרפסי.שלבקת חוגרת (Herpes Zoster, ) היא דלקת מקומית ומכאיבה של עצב הנגרמת על ידי זיהום נגיפי. הגורם לדלקת זו הוא נגיף ה-Varicella Zoster, המשתייך למשפחת נגיפי ההרפס וגורם גם למחלת אבעבועות הרוח. אדם אשר נחשף בעבר לנגיף אבעבועות הרוח ופיתח כנגדו נוגדנים, נושא את הנגיף רדום בגופו. הנגיף מתרכז בתוך תאי עצב הנמצאים בגנגליונים של העצבים התחושתיים שלאורך חוט השדרה. במצבים של חולשת המערכת החיסונית (בקשישים, בחולים במחלות קשות, בנוטלים תרופות המדכאות חיסון ועוד), עלול הנגיף הרדום לתקוף שנית (פעולה המכונה שפעול או reactivation). שלבקת חוגרת היא למעשה ההתפרצות השנייה של נגיף אבעבועות הרוח הרדום.
Re: מה זה Shingles? בספרות זו מחלת עור מהסוג ההרפסי.חח, חח, חח, בעצם זה בכלל לא מצחיק, זה חמור ביותר.
חפש בגוגל roofing shingles ותקבל את התוצאה הרלוונטית. זה ציפוי לגגות, מאד מקובל בחו"ל, על בסיס יריעת זפת בתוספת ציפויים מסוגים שונים. לא יקר וקל מאד להשמה עם סיכות/מסמרים תואמים על גבי לוחות OSB שגם עלותם נמוכה. בית עץ על עמודים עבור ילדים שבניתי לפני שנים אחדות בכרמיאל, עומד ומחזיק מאד יפה ללא פגם.
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||