.
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: למכירה: פרוסות סיסם הודי באורך 3.50 מטר רוחב40-60 ס"אני הייתי יותר צנוע בהערכה שלי והאיש בא בטענות.
Re: פרוסות סיסם הודיהכתמים זה מים-להמחיש את הצבע לאחר לכה.
אין עובש לא על הקירות ולא על העץ. אם הפורום כאן נחמד, אני לא מבין למה מנסים להדביק לי תווית של עושק?! זאת ההודעה היחידה שלי פה בפורום. אני לא סוחר. אני לא מוכר עצים. אני נגר חובב כמוכם, ואינני רואה שום פסול להציע למכירה מהעץ שברשותי. וכמו שכבר אמרתי-אני מוכר במחיר שקניתי. ללא מטרות רווח. אין להשיג סיסם יותר זול מזה בארץ. יש אמנים שמחפשים סיסם בנרות-ובשבילם פירסמתי כאן. ותכל'ס-אפשר להוסיף לכותרת "למבינים בלבד" ולחסוך את הויכוחים. אך אני חייב להודות שהתרשמתי מהיכולת לחשב מתמונה את נפח העץ. יפה מאוד! אשמח לתגובות מתעניינות ולא ביקורתיות. תודה.
Re: פרוסות סיסם הודיאתה צודק , הרביצה שעות על הספה מול האולימפיאדה עושה הרבה
נזקים.
Re: פרוסות סיסם הודידניאל יקר,
לא מנסים להדביק לך תדמית של עושק, מצד שני את זה שכבר הוצאת את כולנו מחוץ לכותרת ה'נחמדים'. ובכל זאת, כמה הערות קטנות: אם באת למכור, ציין מחיר. אין מה להסתיר ואין מה להתבייש. אם אתה לא סוחר - אז אל תהיה כזה. לא צריך שבע עשרה סימני קריאה, לא צריך לתאר את מה שאנחנו רואים בעין (נדיר ביופיו!!! רק היום!!!! עשר בשקל!!!) אתה לא מפסיק להתנצח, להתווכח ולהתנפל בתגובותיך כמו למשל: 'זה המחיר שאני שילמתי - וקיבלתי מחיר טוב!' אם אתה מאמין באמת שהפורום הוא מקצועי, לא נראה לי שצריך ללמד את הציבור מהו מחיר טוב לעץ שכזה (שוב, אלא אם כן אתה סוחר - ואתה מתעקש שאתה לא) לי ספציפית אין לי עניין בעצים הללו, אבל כן הייתי מעדיף שתשמר בפורום הנעימות והידידותיות שנמצאת כאן תמידית. אנשים זרים (כמוני עד לפני חודשיים) זוכים כאן ליחס נפלא. קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים. ותוריד קצת מהווליום. ודבר אחרון, אם אתה, שגר במושב נוב ברמת הגולן, מוכר את זה עקב 'חוסר מקום'(!!!) - מה נגיד אנו, העירוניים???
Re: פרוסות סיסם הודירבותי חברי הפורום,
חושבני שמיצינו את הנושא, ואין טעם להמשיך ולהתדיין , לטחון שוב ושוב בעניין. דניאל הציע את מרכולתו, לשם כך יש כאן את הפורום לחובבים, ואם הדבר לא צלח, אזי כדאי לחדול מלדון בדבר ברוח טובה ובלי רב שיח שאינו מוביל הפעם לשום מקום. תודה לכולכם והמשך שבוע נעים.
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים | |||||