שלום לכולם.
בסופו של דבר, הגיעו אלי רק אורי, אלון ושחר אבל בכל זאת התחלנו לעבוד. למעשה, מלבד הצעות קלות, הייתי מיותר. מציג בפניכם את חלק מתהליך היצירה ותוצאותיה...
הערה קלה: מלבד מבצירי המושב, הספסל נבנה כולו ללא ברגים.
סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.שלום לכולם.
בסופו של דבר, הגיעו אלי רק אורי, אלון ושחר אבל בכל זאת התחלנו לעבוד. למעשה, מלבד הצעות קלות, הייתי מיותר. מציג בפניכם את חלק מתהליך היצירה ותוצאותיה... הערה קלה: מלבד מבצירי המושב, הספסל נבנה כולו ללא ברגים.
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.חיים, ממש יפה, העבודה ע"פ הצילומים נראית יפה ונקיה. לאחר שהאחרים יראו את התוצאות, ירוצו גם הם להשתתף בסדנא. רק אל תשכח להכניס אותם למעגל הפורום.
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.יצא לכם ממש ממש יפה!
מאד רציתי להשתתף אך ביום זה נסענו לצפון לסדר את הבית החדש אליו אנו עוברים.. אולי בסדנה הבאה
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.אהבתי מאד , עבודה יפיפיה
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.בתור אחד המשתתפים בסדנא, אני רוצה להגיד לכם שהספספלים יצאו מדהימים.
העבודה עם חיים הייתה מאוד מלמדת ומאוד מקצועית. כול העבודה נעשתה ללא ברגים, כלומר רק ע"י שימוש בלמשלות ודבק מה שמעצים את תחושת הסיפוק. חיים - תודה רבה, מחכים לפרויקטי הבא. אלון.
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.אני אתחיל ואומר תודה גדולה לחיים!
תודה על ההדרכה ועל הסבלנות, היה ממש כיף, למדתי המון, והייתה אחלה אוירה. זה היה הפרוייקט הראשון שלי, וממליץ בחום לכל מי שמעוניין ללכת על זה. ועכשיו לקצת תמונות..
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.גם אני השתתפתי ונהניתי מאוד
חיים בחור טוב עם חוש הומור והרבה סבלנות ( וצריך סבלנות ) למדנו : עבודה לפי תוכנית ומידות עבודה עם כלי עבודה מקצועיים ( כולל דומינו , מסור שולחן ופנדל ) בנייה עם הקפדה על זוויות ואלכסונים תכנון נכון של צדדים ( חלקים לימין ושמאל ) העבודה מרוכזת ומשיגים הרבה יחסית לזמן וגם נח לעבוד עם אנשים מסביב כשכולם עוזרים לכולם ( שיתוף פעולה , ממש כמו ברחוב שומשום ) וכמובן שגם הספסל שווה ביותר ,אני מתכנן להסב אותו לריהוט גן בשינוים קלים חובה למתחילים !! ומומלץ גם למתחילים מתקדמים תודה לחיים. וגם לשחר ואלון ותוספת קטנה למי שמגיע לחיים - כדאי מאוד להביא בקבוק דבק ( אפילו ריק ) ואם יש אז גם מברגה
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.תודה על התגובות שלכם, נהנתי לא פחות. זיגי התקשר וביקש שאפתח עוד סדנאות כאלו. מוכן בשמחה אבל חייב להדגיש משהו חשוב. החומר עולה כ 280 ש"ח. חישובי השעות הינם לפי 40 ש"ח לשעה. חשבתי שניתן לסיים ב 5 שעות ופה הטעות. לקח כמעט כפול וכאן ההוצאה גבוהה יותר. אז... אם אתם מעוניינים, אשמח..
(אגב, יש לי 3 מקדחות אימפקט של בוש אבל עובד בנגרייה רק עם אימפקט חשמלית. הדבק של גורילה בן חודשיים ובאמת איכזב. אורי התאכזב יותר. משנייהם....)
Re: סדנת ספסל עם תא איחסון - תהליך ותוצאות.חיים הכל באהבה
אם יצא עוד קורס טוב אני אביא כמה בקבוקים ומברגה אישית זה תמיד נח למרות שכמעט לא משתמשים בברגים
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־11 אורחים | |||||