http://www.siz.co.il/view/oggyyzyodzty.jpg.htm
1. מאיזה עץ השולחן עשוי והאם אפשר לבנות אותו מעץ אורן (הכי נגיש לי)
2. האם הפלטה כולה מעץ מלא?
3. בקשר לרגליים פשוט חותכים בצורה הזאת עם גקסו?
עזרה בבניית שולחן
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עזרה בבניית שולחןhttp://www.siz.co.il/view/oggyyzyodzty.jpg.htm
1. מאיזה עץ השולחן עשוי והאם אפשר לבנות אותו מעץ אורן (הכי נגיש לי) 2. האם הפלטה כולה מעץ מלא? 3. בקשר לרגליים פשוט חותכים בצורה הזאת עם גקסו?
Re: עזרה בבניית שולחןהעץ הוא אורן,מגיע כפלטה בגודל 244x122
הרגלים נקראות רגלי אן קשה לעשות אותם לבד בגלל הצורה שלהם.
Re: עזרה בבניית שולחן1 + 2. לא ניתן לענות כיוון שבצילום צשל פריט צבוע בלתי אפשרי לזהות את החומר ממנו נבנה.
3. רגליים כאלו ניתן לקנות בחנויות לפירזול לנגרים או להכין לבד ע"י ניסור ראשוני על מסור סרט + ליטוש. שולחן כמו בתמונה ניתן לבנות מעץ אורן.
Re: עזרה בבניית שולחןאוקי תודה בקשר לפלטה אני חושב שכולה חתיכה אחת ולא סנדוויץ באמצע כי זה עץ צבוע ויכולה להיות תזוזה והצבע יסדק לא?
Re: עזרה בבניית שולחןכשצובעים פלטה בצבע אטום, אין צורך במסגרת עץ עם לב מסנדביץ או חומר אחר כל שהוא..). היא יושבת שלמה (מעץ מלא,או סנדביץ או MDF) על השלד.
אין סיבה שהצבע ייסדק,אם נעשה נכון.. בעיקרון,אם אתה אוטם את העץ,כך שלא ניתן לזהות אותו, חבל להשקיע בעץ מלא. עדיף להשתמש ב-MDF,או סנדביץ. בהצלחה,ותעלה תמונות.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||