פעם בשנה אני מחליט על פרויקט קטן לבית או לילדים... אז הפעם הפרויקט היה מטבח שבתי ביקשה ליומולדת 3.
חשבתי איך לעשות את החיבורים נסתרים עם מעט הכלים שלי יש, וחשבתי אולי לקחת מחבר את הקרג ג'יג למי שמכיר, אך מכיוון שהחלטתי (החלטה מאתגרת - מסתבר) לבנות את המטבח מסנדויץ' 12 מ"מ, כדי שיהיה יותר עדין וקל משקל, החלטה שהצריכה ג'יג מיוחד, ויתרתי, והחלטתי לבנות הכל עם ברגים ולחפות בשפכטל.
בתחילה חיברתי את החיבורים העיקריים, וצבעתי הכל בצבע סופרקריל לבן, בעצם העוזרים הנאמנים שלי צבעו, מה שעלה לי בהרבה תיקונים, לאחמ"כ חיברתי את כל המטבח, תיקנתי ושפיכטלתי, ולבסוף צבעתי בשתי שכבות פוליאור שמנת. והוספתי במקומות הראויים אוניאור מגוון בירוק ואדום (שנשאר לי מהכוורת משחקים שבניתי לפני שנה וחצי).
התוצר לפניכם...
דבר אחד שלא יצאתי מרוצה מדי - הפוליאור בסיס, וכן האוניאור האדום על בסיס C לא אטומים מספיק, אם ארצה בעתיד לבנות עוד דברים בצביעה אטומה - על איזה צבעים הייתם ממליצים בהתחשב בעובדה שאני צובע עם רולר, ספוג ומכחולים.
כמו"כ - אם הייתי מתחיל עכשיו - על איזה חיבורים הייתם ממליצים?
דבר שלישי ואחרון - גימורים. אשתי מתחרפנת מהפרפקציוניזם שלי, אבל אני רוצה שהעץ יהיה יותר חלק, ללא דפיקות וסימני ניסור, איך להגיע לתוצאה יותר טובה? (שוב בהתחשב במלאי הכלים המוגבל שיש לי)
ועוד דבר אחרון בהחלט - הבן הבכור שעזר לי בעבודה, רוצה עכשיו שולחן נגרים ליומולדת 5 (עוד חודש וחצי) למישהו יש סרטוט? סקיצה? נראה לי שעלו פה פעם בפורום תמונות של משהו כזה, עם מלחציים וכדו'...