אני חושב ברצינות לקנות ראוטר.
קראתי שהוא "כלי מסוכן" ושצריך ללמוד איך לעבוד איתו.
האם יש מישהו בסביבות באר שבע שיכול להדגים ולייעץ לי איך לעבוד בראוטר לפני שאני קונה?
הדרכה מעשית בעבודה בראוטר
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הדרכה מעשית בעבודה בראוטראני חושב ברצינות לקנות ראוטר.
קראתי שהוא "כלי מסוכן" ושצריך ללמוד איך לעבוד איתו. האם יש מישהו בסביבות באר שבע שיכול להדגים ולייעץ לי איך לעבוד בראוטר לפני שאני קונה?
Re: הדרכה מעשית בעבודה בראוטרעד כמה שידוע לי ואולי אני טועה , אין אצלינו בפורום מישהו מהדרום.
אני יכול להציע לך, יש לנו מפגש ביום ו' 20 לחודש זה בזכרון יעקב, אמנם זה רחוק, אולם שם תהיה לך הזדמנות לקבל הדרכה, מטובי החובבים מחד ומאידך הזדמנות להכיר את החברים. אמנם זה רחוק אולם זה יכול להיות נחמד וכדאי עבורך. יתכן ויש למישהו מהמשתתפים איזה ראוטר למכירה. ברוך הבא
Re: הדרכה מעשית בעבודה בראוטרזיגי אתה אדם מקסים ותמיד יש לך גישה חיובית.
פגשתי בך לראשונה במפגש בגימזו ומאז כל הפגישות מהמרכז צפונה. קשה לי להגיע למפגשים האלה. אני מוכן לנסוע במיוחד למישהו מהמרכז שיתנדב להדריך אותי
Re: הדרכה מעשית בעבודה בראוטראם יש מישהו מהמרכז שהתנדב להדרכה על ראוטר באזור המרכז/י"ם, אני מצטרף לבקשת הלמידה.
Re: הדרכה מעשית בעבודה בראוטרRAGIM תודה על ההפנייה ללינק, אבל זה כמו למוד שחיה בהתכתבות, חשוב לי להחזיק את המכשיר ביד ולהרגיש אותו בעבודה.
אם אין מתנדבים בדרום אני מוכן לתאם נסיעה וביקור באיזור המרכז בתודה מראש
עבודה עם ראוטראני מניח שמרבית העובדים עם ראוטר למדו לעבוד איתו עצמאית,אני לפחות למדתי לבד.
נערך לאחרונה על ידי abobabo בתאריך 05 ספטמבר 2012, 16:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: הדרכה מעשית בעבודה בראוטראני גר באזור כוכב יאיר , אנא תאמו איתי ואקח עלי את ההדרכה בנושא.
הטלפון שלי הוא 050 4522005
Re: עבודה עם ראוטרבהחלט הערות מועילות, אשתדל לפעול בהתאם ובכ"ז תירגול ליד מישהו שיכול להדריך תהיה השלמה לכך
Re: הדרכה מעשית בעבודה בראוטראם אתה מבאר שבע נסה אצל בשירי
בעיר בשעות לא עמוסות .
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||