שיתוף הפעולה אדר פרזול/WPW מתהדק!!! והבשורות משמחות!!
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: תודה רבה, אמיתי (:גילי, את תגיעי למפגש הקרוב שלנו? נראה אותך? מחכים!!!
Re: שיתוף הפעולה אדר פרזול/WPW מתהדק!!! והבשורות משמחות!!כל הכבוד ותודה !
האם במקרה בדקת שהמחיר המפורסם במחירון הוא באמת המחיר בשוק למוצרים אלה (ולא המחיר המומלץ לצרכן שבד"כ מנופח בכוונה). או במילים אחרות - האם זה באמת 40% הנחה מהמחיר בחנויות.
Re: שיתוף הפעולה אדר פרזול/WPW מתהדק!!! עדכון!!!תודה רבה לכולם על החיזוקים והברכות! אני עושה את זה בהנאה ובכיף!
עדכון: לכל מי שעוד לא נרשם בשבוע הבא אעביר את הרשימות לאדר פרזול, לכן אנא הזדרזו להירשם! בקרוב מאוד יהיו הפתעות נוספות לפורום בין היתר קניה קובצתית לכלים מענינים שעדיין לא שמנו עליהם דגש ובהנחות חסרות תקדים!! ובנוסף ממש בקרוב תחרות עם פרסים שווים ביותר מתנת "אדר פרזול"
אני בהחלט מתכוונת (:לא נרשמתי כי לא רוצה להבטיח - כבר הצהרתי שאבוא בעבר ובסוף לא באתי, אז העדפתי להפתיע בסוף מאשר לאכזב.
Re: שיתוף הפעולה אדר פרזול/WPW מתהדק!!! עדכון!!!גם אני מצטרף ואומר כול הכבוד.
קל לשבת מהצד ולהגיד למה זה כול כך יקר או למה זה כך ולא אחרת. הרמת את הכפפה ואתה עושה עבודה חשובה ביותר. ממתין לשמוע על המבצעים החדשים שאתה עובד עליהם. תומר
Re: שיתוף הפעולה אדר פרזול/WPW מתהדק!!! והבשורות משמחות!!חברים יקרים תמה ההרשמה.. כאשר הרשימה תהיה ערוכה ותועבר לאדר פרזול אעדכן אותכם ותוכלו לגשת ולהזמין.
בברכה אמיתי
Re: שיתוף הפעולה אדר פרזול/WPW מתהדק!!! והבשורות משמחות!!אני מבין שאיחרתי את ההרשמה
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||