חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

Walk Throght

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Walk Throght

הודעהעל ידי Haim » 21 נובמבר 2007, 16:26

קצת חסר לי שאין את זה בפורום . הכוונה היא שכמישהו בונה משהו הוא מצלם ומתאר כל שלב בבניית המוצר , מקנייה , מחירים , כמויות , מיקום החנות , ניסור , שיוף , צבעים וכו' .

אפשר ללמוד מזה המון טכניקות ייחודיות שכל אחד מפתח לעצמו , לשפר כל אחד את עצמו ובעיקר לשתף אחרים בידע (וידע = כוח).

מה דעתכם ?
סמל אישי של המשתמש
Haim
סופר משתמש

Re: Walk Throght

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 21 נובמבר 2007, 17:03

Haim כתב:קצת חסר לי שאין את זה בפורום . הכוונה היא שכמישהו בונה משהו הוא מצלם ומתאר כל שלב בבניית המוצר , מקנייה , מחירים , כמויות , מיקום החנות , ניסור , שיוף , צבעים וכו' .

אפשר ללמוד מזה המון טכניקות ייחודיות שכל אחד מפתח לעצמו , לשפר כל אחד את עצמו ובעיקר לשתף אחרים בידע (וידע = כוח).

מה דעתכם ?

זה רעיון מעולה, ובתור מנהל האתר אני מוכן להכניס איזור מיוחד לזה אם יש התעניינות, זה יהיה מין טופס שבו אפשר למלא פרטים על הפרוייקט, ולהכניס דיווח התקדמות.

למען האמת אני עובד בימים אלה על מין מדריך בסגנון הזה ל"איך חורטים עט" אבל מכיוון שאני לא מתקדם בכלל (יש תמונות וידע, אבל אין לי זמן לכתוב כרגע) - ואני אשתפשף על הפיתוח של המנגנון... מי שמוכן לכתוב כאלה שיפנה אלי (או פה בפורום) כדי שנדע אם יש טעם לפתח משהו חדש או פשוט לכתוב את זה כמאמר...

וחיים, ידע = כוח היא מטרת האתר העליונה, למרות שהפורום הוא מרכז העניינים המטרה הסופית היא שבחלקים האחרים של האתר יהיה הרבה תוכן שימושי לחברים ולאנשים נוספים בנושא הנגרות.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים