כולם בדרום ת"א, ואף אחד לא רצה לבנות לנו את זה, ואם כן, תמורת סכום דיי מופרך....לטענתם אי-אפשר לקדוח בזווית במקדחת עמוד וצריך לבנות שבלונה/מודל שונה וייחודי לכל אחד מהחורים....
זה באמת עד כדי כך מסובך?
רועי.
בניית מתלה
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
אז הלכתי לעשרה נגרים בערךכולם בדרום ת"א, ואף אחד לא רצה לבנות לנו את זה, ואם כן, תמורת סכום דיי מופרך....לטענתם אי-אפשר לקדוח בזווית במקדחת עמוד וצריך לבנות שבלונה/מודל שונה וייחודי לכל אחד מהחורים....
זה באמת עד כדי כך מסובך? רועי.
Re: אז הלכתי לעשרה נגרים בערךממש לא מסובך
אם תתעייף בדרך לנשר (אביחי) אתה מוזמן גם אלי אני גר בזכרון יעקב העץ והעבודה ןהקפה (אולי גם ארוחת צהרים, מי יודע) עלי. הוויסקי והמקלות של המטאטא עליך.
Re:זוכרים את הפירזול משנות השבעים ?לפני כמה זמן ביקשה אשתי להוסיף מקומות אכסון למכנסיים בארון.היות ורב המכנסיים היו תלויים עם המתלים של החולצות ,זה תפס הרבה מקום וזה גרם למצוקת אכסון. נכנסתי למספר חנויות פרזול רציניות ושאלתי אם קים מתקן לתלית מכנסיים כמו בארונות משנות ה-70 ולא מצאתי .
לאחר מספר נסיונות הגעתי לדגם שנותן את כל מה שרצתה אשתי ובא לציון גואל... בתמונה הראשונה תראו שלשה דגמים שהדגם הימני התחתון הוא מפלסטיק משנות ה-70. הימני העליון הוא הדגם הראשון שעשיתי והשמאלי הוא שכלול של הראשון. כמו שתראו יש זוית של 45 מעלות לדיבלים ועבור הזוית הזו עשיתי מתקן פשוט שמולבש על מקדחת העמוד שמקנה לי לקדוח בכל זוית וכל קוטר.
Re:זוכרים את הפירזול משנות השבעים ?שלום,
רואים בצילום שיש מדף מול מתלה המכנסיים, האם אתם מצליחים לסגור את דלת הארון, או שבעיקרון היא נשארת פתוחה? ובהזדמנות זו אולי תתן לבחור "טיפ" איך לייצר את השיפוע לחורים במתלה שלהם? בברכה, איזי.
Re:זוכרים את הפירזול משנות השבעים ?כמובן שיש אפשרות לסגור את הדלת כי יש כשמונה ס"מ בין המדף לדלת שנשארים לא מנוצלים.
בהמשך אשלח תמונה של המתקן שבאמצעותו ניתן לעשות את החורים בזוית של 45 מעלות.
אלה תמונות של המתקןוגם מתלה לבגדים שעשיתי במתקן הזה. אגב, החורים שנעשו למתלה בארון לא נעשו במתקן זה היות והם בעץ שתלוי מלמעלה למטה.מה שעשיתי במקרה זה הוא שסיבבתי את השולחן של מקדחת העמוד ב-45 מעלות.
מי שרוצה את המתקן להעתיק או להשתמש מוזמן להתקשר 0503512255. אני מנשר ושמי אלי
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־3 אורחים | |||||