יש לי גם את ה VFD שלו
האם למאן דהוא יש רעיון איך אני הופך את זה למערכת פינוי נסורת, מה צריך לקנות? לייצר?
תראו מה קיבלתי....
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
תראו מה קיבלתי....יש לי גם את ה VFD שלו
האם למאן דהוא יש רעיון איך אני הופך את זה למערכת פינוי נסורת, מה צריך לקנות? לייצר?
Re: תראו מה קיבלתי....אני לא רואה מהתמונות את פחת כניסת האוויר,, אבל אם אין אז צריך לעשות חור בצד 4 או 5 אינץ שיתחבר לכלי העבודה, לפתח המרובע הגדול קנה שק בד נושם גדול (אפשר גם ליצר קנה בד ותתפור לפי המידה שלך)
Re: תראו מה קיבלתי....עדיין לא הפעלתי אותו , אך נראה לי שהוא יונק בפתח העגול שנמצא מול ציר המניפה.
הפליטה בפתח המרובע, האם הנסורת והשבבים "עוברים" בתוך המניפה או שצריך לעצור אותם לפני שמגיעים למניפה, (כמו בשואב אבק ביתי) תודה
Re: תראו מה קיבלתי....מצויין!!! אם הוא יונק אוויר מהעיגול בצד אז רק תתאים צינור פלסטיק שתוכל לחבר אליו צינור שרשורי... הנסורת עוברת דרך המניפה אין שום צורך לעצור אותה,, המניפה במפוחים כאלו כמו שאתה רואה עשויה מברזל גם אם תישאב ברגים ומסמרים לא יקרה לה כלום חוץ מרעש מפחיד לרגע (כמובן שהסיכוי שדבר כזה יקרה לך הוא אפסי).
בהצלחה.
Re: תראו מה קיבלתי....אמיתי - יש לך המלצה על על סוג בד, אני עובד באותו חלל של השואב כך שמה שהבד פולט נשאר איתי באויר ולכן חשוב שהסינון יהיה מקסימלי.
תודה, משה
Re: תראו מה קיבלתי....הבד חייב לנשום, לכן אם אתה עובד בחלל הזה תמים ישאר איתך חלקיקי אבק.. הפתרון הטוב ביותר הוא לבנות לשואב מעיין חדר או כלוב.
Re: תראו מה קיבלתי....אני מציע לבנות/לקנות ציקלון לפני שהנסורת מגיעה לתוך האיפלר (המניפה שמסתובבת)
ולמנוע סתימה של המפוח.
Re: תראו מה קיבלתי....מאיפה מקבלים מתנות כאלה?
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||