אני מאוד מקווה שזו לא חוצפה מצידי לבקש, אבל אם זה אפשרי לקבל
תכנון לבניית הכיסא (של חיים)
http://www.nagaroot.com/forum1/viewtopic.php?t=5050
בכל אופן גם אם לא
המון תודות
אתם אחלה של פורום
כיסא בר
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
כיסא ברשלום,
אני מאוד מקווה שזו לא חוצפה מצידי לבקש, אבל אם זה אפשרי לקבל תכנון לבניית הכיסא (של חיים) http://www.nagaroot.com/forum1/viewtopic.php?t=5050 בכל אופן גם אם לא המון תודות אתם אחלה של פורום
Re: כיסא ברהי כיוון שאף אחד לא ענה (בינתיים)
אולי תייצר תוכנית כזו בעצמך - לא נשמע לי קשה. קח מטר וכסא בר, אם אין לך או לשכנך או למשפחתך אז קפוץ לשתות בירה באיזה פאב (קח איתך את המטר) שב על אחד שכזה ותראה קודם שנוח לך מבחינת גובה הכיסא וגובה השלב לרגליים. אם אתה מתכנן אותו לשולחן בבית קח בחשבון את הגובה של השולחן. פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון (מלמעלה למטה): קוטר המושב מידות הבסיס עליו מניחים את המושב (קושרות עליונות) אורך הרגליים מידות הקושרות התחתונות גובה הבסיס התחתון מה עובי העץ תצלם את הכיסא מקרוב - בעיקר את החיבורים, אולי תרצה להיזכר מאוחר יותר. בשלב זה אתה יכול לשבת ולכתוב תוכנית לכיסא שלך. בהצלחה, משה
Re: כיסא ברהיי, אני פשוט לא בנגרייה אז אתן לך את המידות לפי הזכרון:
אורך רגליים - 73 ס"מ. טרפז עליון - 11 ס"מ בצלע עליונה. קושרת תחתונה - 21 ס"מ. זוויות חיתוך - 5 מעלות. קוטר המושב - 30 ס"מ. חשוב ביותר! ניסור הרגליים הינו ב 5 מעלות, דו כיווני. (עליך להטות את המסור ל 5 מעלות + זווית רגילה 5 מעלות). הרגליים מנוסרות כמקבילית, ז"א, נסור ומשיכה למעצור, ללא סיבוב! לאחר נסור הרגליים, הצמד את כולן כאשר הנקודה העליונה ביותר הינה במרכז. מכך יוצא שהחלק העליון קמור והתחתון קעור. אח"כ, צייר ריבוע על החלק העליון אשר יכוונך לנק' הקושרות. לעוד פרטים/הסברים אתה מוזמן להתקשר. חיים ארביב 3434199 -052[/b] נערך לאחרונה על ידי haimbaets בתאריך 13 יוני 2012, 09:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: כיסא ברחיים - כבוד גדול, אנשים רוצים תכסא של חיים.
זה כמו המתכון לפיצה של קארין גורן.
Re: כיסא ברהיי משה,
הלוואי ואני הייתי הראשון ש'המציא' את הכסא בר... המידות הינן מועתקות... כלום לא שלי...
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||