חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

הצעת ייעול לצפייה באתר

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: Preview

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 07 יוני 2012, 19:57

Elisha Dvir כתב:בעיה נוספת בה אני נתקל היא הגדלת התמונות המצורפות להודעה. כשאני מקליק על תמונה גדולה מהמסך שלי (1024 על 768), מופיע בחלון רק חלקה השמאלי העליון. פס הגלילה שמופיע בתחתית התמונה הינו הפוך והוא מאפשר לי רק לגלול שמאלה כך שאין לי אפשרות לצפות בחלקה הימני של התמונה.

ביקרתי בפורום המתחרה והממשק שם ראוי ברובו לחיקוי. אוקיי, בוא נבחר את הביטוי 'יכול לשמש כמקור השראה'. החסרונות העקריים שם הם:

א. ניתן לצרף לכל תגובה רק תמונה אחת. עובדה זו מעמיסה את הפורום בהמון הודעות שיכלו להחסך. אבל מכיוון שהנהלת התפוז מודדת אותם על מספר ההודעות, אין להם מוטיבציה גדולה לתקן את זה.

ב. האתר כבד מדי. ריענון הדף לוקח, אצלי לפחות, המון זמן.

ג. חוית המשתמש. התחושה שאני קיבלתי היתה של רעש וצפיפות (ע"ע דוחק).

הי אלישע,
הממשק בתפוז דומה בעיקרו לממשק של וואלה, והדברים שאתה מציין היו המוטיבציה העיקרית לפתיחת האתר הזה - היכולת לעשות משהו שונה ויותר מוצלח. ואנחנו עדיין בדרך, זה משהו שאף פעם לא נגמר.
לא שאני מתרץ, אבל לצערי אין לי את יכולות הפיתוח של חברה כמו תפוז (שלדעתי לא משקיעה מספיק בעניין, ויכולה לעשות עבודה הרבה יותר טובה.) ולכן הקצב שבו דברים נעשים באתר הזה הרבה יותר איטיים, ומסתמכים הרבה יותר על תוכנות חופשיות שאפשר להתאים את הממשק שלהם לרצונותינו.

לגבי הגדלת התמונות, אני משתמש בתוסף שנקרא LightBox, אני אבדוק את היכולת שלו להתאים את עצמו לגודל המסך המקסימלי של המשתמש במקום סתם לקפוץ לגודל המקסימלי של התמונה - האם התופעה קוראת כשהתמונה נפתחת במעין חלון מעל הפורום, או כשהיא נטענת בפני עצמה בדף ריק?
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי Elisha Dvir » 08 יוני 2012, 07:04

התופעה קורית כשהתמונה נפתחת במעין חלון מעל הפורום (שבתורו הוא 'מחשיך'). שכחתי לציין שחוסר האפשרות שלי לגלול שמאלה מונע ממני את הגישה לתיבת הסגירה של החלון, אולם גיליתי שכל הקלקה בשטח החלון מחזירה אותי אל הפורום.
Elisha Dvir
סופר משתמש

הודעהעל ידי Alex Milch » 08 יוני 2012, 07:39

גם אני "סובל" בדיוק מאותה תופעה כמו אלישע.
מה שמוזר שזה החל רק לפני מספר שבועות/חודשים בלי שבצעתי שינוי במחשב שלי.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים