משה,
חשבתי לקנות כלי חשמלי, מצאתי מברגה די חזקה של מקיטה (לא אימפקט, פוטר רגיל) במחיר מתאים - אבל היא בלי קלאץ'. יש כיום מברגות חשמליות (לא סוללה) עם קלאץ'? במחיר סביר?
מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)משה,
חשבתי לקנות כלי חשמלי, מצאתי מברגה די חזקה של מקיטה (לא אימפקט, פוטר רגיל) במחיר מתאים - אבל היא בלי קלאץ'. יש כיום מברגות חשמליות (לא סוללה) עם קלאץ'? במחיר סביר?
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)מציע לך ללכת לקנות את האסאקי גם מכשיר טוב וגם לא יקר , ותפסיק להתלבט, אז אסאקי, עם שתי סוללות חזקות זה מה שיכול להתאים לך. חוץ מזה לא כדאי לקנות ללא קלאצ' !!!
בהצלחה
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)בירושלים שווה לבדוק את פרזול ג'רסי בשכונת בית ישראל.
תכתוב כאן את המחיר ונראה אם אפשר לעזור לך על סמך היכרות. דבר עם יובל - 025829363. מאוד מקצועיים. אם אתה מירושלים - אני מחפש עובד על בסיס מזדמן לעבודה בנגריה ובהתקנות. הגב ואצור איתך קשר. אודי
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)זיגי,
מה הדגם של האסאקי?
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)לשאלתך ה Asaki שלי הוא מדגם ADS 12V .
לא בטוח שתמצא בדיוק את הדגם הזה, שלי נרכש לפני כשלוש שנים. כפי שאמרתי המברגה מגיעה עם שתי סוללות ומטען כמובן. לך על זה בהצלחה. אגב יש אומרים שהאסקי מיוצר במפעלים של מקיטה
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)אצל מקור הפרזול בתלפיות היא עולה 250+מע"מ= 290 ש"ח
אחלה כלי שווה כל שקל!
Re: מבקש המלצות למברגה בתקציב נמוך (~500)בוודאי שיש מברגות חשמליות עם קלאץ' - זה הרעיון המרכזי של מברגה שיהיה לה קלאץ' להברגה רכה.
דבר עם "בית סנטר" קוראים לו אריה שיכוון אותך לדגם ספציפי בתקציב שלך עם קלאץ' ואח"כ תחפש איפה שאתה גור אם את גר קרוב אליו לדעתי הוא יכול לתת לך להבריג כמה ברגים לפני שאתה קונה. לגביי האסאקי - אני קניתי רוטר שלהם, חיכוי אחד לאחד לעומת מקיטה וגם בחנות אמרו לי שהם מייצרים במפעלים של מקיטה - או יותר נכון המפעל הסיני מייצר עבור מקיטה וגם לאסאקי אבל לגביי איכות הבטריה אני ליודע אם זה נכון, קראתי בזאפ חוות דעת שלילית על המברגה החשמלית שלהם. אין מה לעשות - ב300 ש"ח לא ניתן להכניס זמן טעינה איכותי. לא הגיוני שמוצר יעלה חמישית מחיר וייתן איכות זהה. בהצלחה
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||