אלון או אגוז אמריקאי
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: קורות ככל הקורותעם איזה נייר אני מלטש את האגוז אמריקאי?
Re: איפה מצאת ב-7,700??הגעתי, ובסוף קניתי בוק כי הוא עלה כחצי המחיר ואין לי כסף בכלל. אז מה שיצא לי קצת יותר מ-400 מן הסתם היה עולה כ-800.
מבאס, מאוד רציתי מאמריקאי והזוג שבשבילו השולחן רצה כהה, אז נראה שפשוט אצבע את זה. אבל לא נורא - יום אחד, אחרי שאהיה מעצבת במה מפורסמת ויהיה לי מלא כסף מעבודות נגרות יוקרתיות שאעשה, אכין שולחן מאגוז אמריקאי.. (:
Re: איפה מצאת ב-7,700??אפה קנית? באיזה כמות? המחיר הוא אחרי הקצעה?
Re: איפה מצאת ב-7,700??למישהוא אולי יש שאריות של אגוז אמריקאי 35X17 בעובי צול ?
Re: קורות ככל הקורותנייר בגרעין 280 או 320 או 400 .
מה שיש ברשותך .
"סדר עבודה מדוייק"לבקשתך:
כאמור, אתה קונה קורות, דואג להקציע אותן ו"פורס" לאורך לחתיכות של 7-15 ס"מ. חותך לאורך הפלטה הרצוי פלוס כמה ס"מ, הופך כל קורה שניה (חלק תחתון הופך לעליון) ומדביק אחת לשניה. בסוף מיישר את הפלטה - חותך מהצדדים. זה יוצר צורה בסיסית של פלטה. אם אתה לא צובע בצבע אטום ורוצה פלטה יפה שרואים את כיווני הקורות בה, אתה עושה צורה אחרת. למשל, הכי בסיסי - פלטה כמו שתיארתי עם מסגרת - אחרי שהצורה הזו גמורה ויבשה לגמרי אתה פשוט מוסיף קורות מהצדדים שייצרו מסגרת. אחרי שהצורה גמורה אתה מלטש בנייר יחסית גס, נגיד 120. שכבה ראשונה של צבע או לכה, אחרי שמתייבש לגמרי ליטוש בנייר 400, עוד שכבה ואחר כך עוד ליטוש. אין באמת דבר כזה "מדוייק". אם אין לך נייר 400 אתה משתמש ב-320, אתה יכול להחליט לעגל את הקצוות עם רוטר (מומלץ בשולחן ילדים), או להכין שולחן מסנדוויץ + פורמייקה, חלק מהלכות והצבעים מצריכים צביעה בבסיסים שונים וכולי. זה התהליך פחות או יותר.
Re: איפה מצאת ב-7,700??קניתי 3 קורות: 2 של 2 צול, בערך 27 או 30 ס"מ רוחב, 310 אורך, ואחת של צול, 40 ס"מ רוחב, 270 אורך. לפני הקצעה, אם אני לא טועה, 4500 פלוס מע"מ לצול ו-5 לשני צול.
המוקצע לא עולה הרבה יותר וכנראה שזה ממש לא משתלם בגלל ששליש קורה לא שמיש, אבל אני פשוט כל כך מתלהבת מזה שקנינו (טוב, אבא קנה, אני רק הפעלתי לחץ רגשי) מקצוע שאני מחפשת דברים להקציע... קניתי בט.ר. אגב, מישהו התנסה עם רכישות במחסנים ביישובים ערביים? אני יכולה רק להניח שכמו כמעט כל דבר אחר (דוגמה שכל אחד עם גינה יכיר - משתלות), עץ יותר זול שם. יש יודעי דבר? אשרה.
Re: איפה מצאת ב-7,700??חיפשתי (טלפונית) בהרבה מחסני עצים בגלגוליה וכפר קאסם ולא מצאתי.
במחסנים היותר גדולים יש עץ לדק אבל עצים לנגרות דוגמת אלון, בוק או אגוז... אין בכלל. הפנו אותי לפ"ת ונתניה. משה
Re: איפה מצאת ב-7,700??
יש (לא יודע מחירים) בפ"ת - מי השרון בתל אביב - ט.ר. באשדוד - אורי גרוס בירושלים - שטיין (ויש עוד כמה) את הפרטים של כולם ועוד תוכל למצוא פה באתר תחת עסקים->מחסני עצים בכולם מחזיקים את העצים האלה ועוד רבים בדרך קבע, מי השרון מחזיקים גם פורנירים רבים, תמיד כמובן שווה להתקשר ולשאול, הרבה פעמים כשמגיעים למקום יש מציאות וכשהבעלים רואה אותך מול העיניים הרבה פעמים יש גם הנחה (הם ברוב המקרים לא אוהבים לתת מחירים בטלפון מכל מיני סיבות - מובנות יותר ופחות). בהצלחה
Re: איפה מצאת ב-7,700??אני חושב שהוא התכוון במחסנים יותר גדולים ביישובים ערביים
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־14 אורחים | |||||