שלום לכולם!
שמי חנן, אני חייל שמשתחרר בקרוב.
בזמן האחרון גיליתי עניין רב בנגרות, ואני תוהה מה הדרך הטובה ביותר להתחיל.
אם מישהו יוכל להמליץ לי על ספר טוב, נגריה שאוכל לעבוד בה ואולי קצת ללמוד תוך כדי, או קורס כלשהו בנושא אני אשמח.
תודה רבה!
איך מתחילים?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איך מתחילים?שלום לכולם!
שמי חנן, אני חייל שמשתחרר בקרוב. בזמן האחרון גיליתי עניין רב בנגרות, ואני תוהה מה הדרך הטובה ביותר להתחיל. אם מישהו יוכל להמליץ לי על ספר טוב, נגריה שאוכל לעבוד בה ואולי קצת ללמוד תוך כדי, או קורס כלשהו בנושא אני אשמח. תודה רבה!
Re: איך מתחילים?כאן יש לך כמה ספרים שיעזרו לך
http://www.moital.gov.il/cmsTamat/mea_s ... RNODEGUID={2C0BA04C-B47C-4466-94DA-4A0319D7AB14}&category=2 אני הזמנתי את הספרים : "מחברי עץ" ו "רישון מידות בסרטוט מוצרי עץ" מאוד זול וגם הגיע אלי עד הבית בעלות משלוח מצחיקה של 15 שקלים חוץ מזה אני ממליץ לך לחפש כל מיני מדריכים לבניה בסיסית להתחלה כל מיני כסאות ושולחנות ולקחת על עצמך איזה פרוייקט פשוט להתחלה. כמובן שתצטרך כלים בתור התחלה תקנה לך מקדחה, מלטשת אקצנטרית, גקסו, כמה קליבות בכל מיני גדלים סרגלים ברגים ביטים מקדחים וכו אם תראה שאתה ממשיך להתעניין תוכל להמשיך ולקנות מסור שולחני ומפה הרשימה עוד ארוכה בהצלחה
Re: איך מתחילים?בגוגל חיים בעץ.קורסים לנגרות מדהיהם...
Re: איך מתחילים?היי
אם אתה מעוניין אז יש קורסים של משרד התמ"ת - מגיעים אליהם דרך לשכת התעסוקה - קורסים מאוד טובים ומקיפים כוללים ידע מעשי ותיאורטי החסרון זה שהם 5 ימים בשבוע בוקר עד צהרים במשך שנה בערך - מאוד דומה לבית ספר רק למקצוע אחד בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה גלעד
Re: איך מתחילים?איפה אתה בארץ. אני מכיר קורסים לחובבים באיזור חוף כרמל ובאיזור כרמיאל אם אתה צריך טלפונים...
Re: איך מתחילים?לאט ובזהירות.
אני הייתי מציע לך לבחור פרוייקט קטן ולא מזיק, לשאול שאלות פה ולקבל הדרכה. אם תרצה אני מניח שלא תהיה בעיה לחברה פה להזמין אותך לכוס קפה ושיעור קצר. אם אתה צפוני (איזור צומת גולני) אתה יכול לבא אלי בתיאום. רן.
Re: איך מתחילים?תודה רבה לכולם על הייעוץ!
האמת ששמעתי על הקורס של משרד התעסוקה ופניתי אליהם, אבל מסתבר שלא נפתח קורס נגרות בזמן הקרוב.. בכל מקרה אני אבדוק את שאר ההצעות. אני גר בחדרה ומשתחרר באוגוסט, חשבתי אולי לנסות לעבוד בנגריה כלשהי באיזור ועל הדרך ללמוד קצת להתעסק עם עץ. אם מישהו מכיר נגריה שצריכה עובדים באיזור אני אשמח. המון תודה.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־3 אורחים | |||||