חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקה

הודעהעל ידי mimi » 19 ינואר 2012, 11:00

אולי אתה צודק שבתור מעצבת אני אמורה לדעת, אך כמעצבת מתחילה שזה הפרוייקט הראשון שלה, אני עדיין בשלב הניסוי והתהיה. ואתם עוזרים לי להבין.
לאט לאט אכיר אישית את החברות והסוגים, אני מאמינה שהזמן והנסיון יעשו את שלהם.
למדתי עיצוב במקום שנחשב מאוד, ולא אזכיר את שמו, כדי לא לדבר לשון הרע, אבל חומר לימודי רציני על חומרים וכדו' ממש לא קיבלנו שם.
ואל תחשוב שאני מטעה את הלקוחה שלי. זאת חברה שידעה בדיוק היכן אני עומדת, ואני אקח לה על זה ממש סכום מגוחך, כך שגם לה זה ישתלם בסופו של דבר. וגם לי כמובן, כי כך אלמד לכל שאר העבודות.
mimi
משתמש ותיק

Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקה

הודעהעל ידי amitay_s » 05 מרץ 2012, 19:39

מימי ..
כמה המלצות.
מאחר שבדרך כלל (כמובן זה לא כולם אבל בדרך כלל) מי שרוכש את שרות של מעצב/ת הם אנשים בעלי יכולות כלכליות ומוכנים להשקיע, את צריכה להכיר את רוב חברות הפורמיקה וחברות שמכינות דלתות, כאשר תקחי נגר (לא משנה מי הוא יהיה) רצוי שאת תכתיבי לו לא רק את צבע/טקסטורת הפורמיקה אלא גם את חברת הפורמיקה שאת רוצה שהוא ישתמש (כמובן הכל בהתאם ליכולות של הלקוח שלך)
לדוגמה: פורמיקות: פורמקס,מקור הפורמיקה- פורמיקות לא רעות יש בינהם גם כמה דוגמאות איכותיות..
ארפה (arpa)- פורמיקה איטלקית באיכות גבוהה עם דוגמאות יפיפיות, למשל הוונגה שלו הרבה יותר יפה משל פורמקס, כמובן הם יקרות יותר.
איגר (egger) אוסטריה- פורמיקות באיכות מאוד גבוהה עם טקסטורות מדהימות, אם אני לא טועה הם היקרות מבין הרשימה שנתתי לך, כמובן שיש עוד חברות.

לגבי דלתות שוב נגר יכול לעשות כל מה שתבקשי אבל רצוי שאת תכתיבי לו , עשה דלת X או תזמין דלת X.. ואם תזמין אז שוב אתן לך כמה דוגמאות:

פורמקס כבר אמרנו: כדי לך להשיג את הקטלוג שלהם. את יכולה לדרוש מהנגר שיזמין דלתות מוכנות וחוץ מדלתות פורמיקה שניתן להזמין מהם יש גם את הדלתות אולטרה גלוס אקרילי, דלתות בגימור סופר מבריק (סוג של פרספקס לא עץ), דלתות מעוצבות בציפוי פולימר במגוון רחב של סגנונות וצורות (עיצוב עתיק,מודרני וכו').
נילסן: חברה מאוד איכותית שמייצרת דלתות מעץ בגימור מבריק סופר איכותי (לרוב חלק אבל לא רק), תוצאה כזו ניתן לקבל אך ורק בצביעה בתנור (דבר שלרוב הנגרים אין) הדלתות שלהם מדהימות, כמובן שהמחיר לא זול, כדי לך לראות.

בתור התחלה הייתי ממליץ לך להתחיל לבקר בחניות פרזול לנגרים (תגידי שאת מעצבת) תקחי קצת קטלוגים, תבקשי מזוודות פורמיקה וכו'.. כך כל הכוח יעבור אליך ותוכלי להכתיב לנגר שתבחרי בדיוק את מה שאת רוצה ואת רצון הלקוח שלך, לכן רצוי מאוד שתכירי את החברות הללו , אם תתקלי בלקוח "שמן" כדאי שתוכלי להציע לו דברים אקזוטיים.

בהצלחה!!!
אמיתי
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־12 אורחים