חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

אין דבר יותר כיף מלקנות משהו במציאה!!

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

אין דבר יותר כיף מלקנות משהו במציאה!!

הודעהעל ידי amitay_s » 11 ינואר 2012, 18:57

בזמן האחרון אני די מאוכזב מההצעות של כלי עבודה באתרי היד שניה,, לרוב אני נתקל במודעות הזויות של אנשים שדורשים על כלי משומש מחיר גבוה מחדש בחנות...

אך אומרים "יש צדיקים בסדום" בשבוע שעבר אני משוטט באחד מאתרי מכירות יד שניה וכרגיל כמעט נרדם "משיעמום" ופתאום כל "השיעמום" פג. מודעה ובה: מלטשת סרט בוש מקצועית רוחב 100 כמעט חדשה , קניתי אותה לבנית פרקט לבית ואין לי יותר שימוש... המודעה כללה תמונה והכלי נראה בשפת העם ג'דיד.
המחיר 800 ש"ח.
בלי להתבלבל התקשרתי אבל הבחור לא עונה, במשך אותו יום ניסית להתקשר עוד כמה פעמים אבל אין תשובה אז שלחתי לו הודעה ובלבי אמרתי נו עוד הפעם פספסתי מציאה..
למחרת הבחור מתקשר אלי השארת לי הודעה בקשר למלטשת היה לי בעיה בטלפון ולא הצלחתי לקבל שיחות.. אפיה אתה גר אני שואל הוא עונה בת"א .. אוקי תקשיב אני מסיים לעבוד ב 7.30 ויוצא אליך מירושלים כל מי שמתקשר תגיד נמכר!!
אז ככה אותו יום ישנתי סך הכל 4 שעות בלילה נוסיף לזה יום עבודה ואני מותש בשעה 7 הכנתי קפה עם 9 קפיות סוכר :lol: ויצאתי לת"א.
חברה הכלי ממש חדש בקושי יש עליו אבק, אמרתי לו טוב באתי במיוחד מי-ם לא תעשה משהו במחיר אמר טוב תן 700 הרווחת!

אז לבנתיים אני סולח לכל ההזויים שדורשים מחירים מהחלל החיצון על מוצרים משומשים :lol: :lol:
קבצים מצורפים
IMG_0433.JPG
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

Re: אין דבר יותר כיף מלקנות משהו במציאה!!

הודעהעל ידי zigi » 11 ינואר 2012, 19:09

בהצלחה, שתפיק ממנו ביצועים טובים.
אגב אכן יש דרישות של מחירים ביד 2 שכלל לא בפרופורציה למחירים בחנויות.
ויש אנשים שלא בודקים , קונים ולאחר מכן מבינים שעשו טעות ברכישה.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים