חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

בסט טולס -שרות-אביחי איסמן

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: הצגת מחירים

הודעהעל ידי najimovm » 27 דצמבר 2011, 20:16

עד כמה שאני יודע, חובה להציג מחירים על כל מוצר שנמכר, וכמו שרואים לאחרונה בסופרים, יש לציין גם לפי יחידות מידה כדי שיהיה אפשר להשוות.
חוץ מזה, אם מישהו כותב על השירות שהוא קיבל או לא קיבל, אי אפשר להגיד לו "אתה ממש לא בכיוון". זו ההרגשה שהוא יצא איתה מהחנות. אולי מקרי אולי לא, לא עושים סטטיסטיקה עם חוות דעת אחת, אבל להגיד לו שהוא טועה ושהוא קיבל שירות טוב זו לא ממש אופציה. אני חושב, לפי כל שאר הביקורות עליהם, שהוא סתם נפל על יום רע, ואולי שווה לו לנסות שוב.
najimovm
סופר משתמש

הודעהעל ידי andre » 28 דצמבר 2011, 20:31

חברים יקרים ... כמו שכבר אמרתי זו חיות הקניה האידית שלי ... כל ה 4 פעמים שהייתי שמה בסך הכל ... ותודה שחלקכם מבינים אותי ואת מה שאמרתי .... אני בסך הכל רציתי לקנות כמה דברים ... אז עשיתי טעות וניכנסתי לחנות של קבלנים הדיבור בו הוא קצת שונה ...למדתי לקח... ועם כל הכבוד לשלט שיש או אין שם או חצי רואים אותו לפעמים ... למרות השלט היפה הזה ... שלקוח שואל מחיר למוצר ביחוד שהוא מוזמן במיוחד בשבילו ... המחיר הנקוב צריך ליהיות סופי ...זה נחמד שיש שלט והכל אבל זה לא צריכה ליהיות הדרך ... ביחוד שרואים עלי שאני לא קבלן שלא משלם מעמ !!!
ואני מציע לכל החברה שיש פה בתי עסק בישביל הכיף לשים שלט שאומר - לכל המחירים הנקובים אן הנאמרים צריך להוסיף 30 אחוז למחיר סופי ... אני חושב שזה יצור בעיתיות אצל כולם ... אז בין אם זה מעמ או כל מחיר אחוז אחר יש בעיתיות חוקתית עם שלטים כאלה ואחרים ... זה ששמת שלט לא פותר אותך סופית מכל היתחיבות למחירים בחנות ...
סתם לדוגמה , לכו לחנות שרשום בשלט בגדול בכניסה "הכל בשקל" ...תאמינו לי לא הכל בשקל ... אבל לא יעזור לכם להיתוכח עם המוכר על השלט כי הוא לא תמיד משקף את המציאות ולא תמיד צריך להיתיחס אליו , רק שמתאים לבעל השלט ...
andre
משתמש ותיק

הודעהעל ידי andre » 28 דצמבר 2011, 20:51

וסתם ככה שתבינו על ה אני מדבר דמינו מצב שאתם ניכנסים לחנות ושואלים כמה עולה גליל של דבק והוא אומר לכם חמישה שקלים ... אז אתם אומרים לו טוב בסדר אני צריך עשרים יחידות ... מוציאים לו מאה שקלים ולפתע הוא אומר לכם -לא לא ... זה יוצא מאה ושש עשרה שקלים לא מאה ... זה מיסוג הדברים שבהמון חניות לא עושים כבר ...
סתם ביננו מאז אני כבר לא קונה שם , אני מעדיף לקנות באלקטרו סליל כי בסופו של דבר המוצרים שאני קונה הם לרוב מוצרים שהמחיר בינהם לא יכול להשתנות ברמה ששווה לי לעשות סקר שוק כזה או אחר ...
andre
משתמש ותיק

הודעהעל ידי amitay_s » 29 דצמבר 2011, 14:25

אלקטרו סליל חנות נחמדה אבל יותר יקרה בכל מוצר בין אם יחשבו לך אותו עם או בלי מע״מ. אתה צריך להבין שזו די מדיניות מקובלת בחנות ואין צורך לכעוס, מה גם שמוכרים הם לא בוחני לב כליות וצריכים לזהות מי קבלן ומי לא! אני מבטיח לך שבפעם הבאה שתחשוק בכלי תקבל שם שירות נהדר ומחיר מעולה ואם צריך אני אדאג לכך.

יכול להיות שהייתה לך חוויה לא נעימה עקב אי הבנה בינכם תן להם הזדמנות נוספת ותרוויח! ואני לא מקדם מכירות של בסט טולס אלא במסגרת שיתוף הפעולה עם הפורום כולנו יכולים להרוויח יחדיו ככוח קניה.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי andre » 29 דצמבר 2011, 16:41

טוב , אז אני שוב יציין שזו חויתי האישית ...
ואני לא בא להכפיש חס וחלילה את החנות או את השירות ... ההפך , ישר כוח למי שיכול לארגן הנחות לחברי הפורום , בסופו של דבר אני מאמין שרוב חברי הפורום הם אנשים "רגילים" ורק רציתי לידע אותם על מצב התמחור בחנות שידעו לא "ליפול" על העיניין הזה כמו שלי קרה שהייתי שם ... זה הכל , אני מבין שאפשר לקחת את מה שרשמתי לשני הכיונים , אבל מטרתי היחידה היתה לידע , לא מעבר לכך

תודה רבה לך ושיהיה המשך יום נעים
andre
משתמש ותיק

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים