היי
מצאתי שידה זרוקה ברחוב והחלטתי לאמץ אותה , לאחר שיוף רציני וצביעת צבע יסוד , אני מעוניין לצבוע בצבע אדום מבריק
באיזה סוג צבע כדאי להשתמש , האם ניתן להגיע לתוצאה טובה עם מברשת / רולר .
כל טיפ יתקבל בברכה .
תודה
צביעה מבריקה
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
צביעה מבריקההיי
מצאתי שידה זרוקה ברחוב והחלטתי לאמץ אותה , לאחר שיוף רציני וצביעת צבע יסוד , אני מעוניין לצבוע בצבע אדום מבריק באיזה סוג צבע כדאי להשתמש , האם ניתן להגיע לתוצאה טובה עם מברשת / רולר . כל טיפ יתקבל בברכה . תודה
Re: צביעה מבריקהשלום רב , לשאלתך - תסיים את הליטוש עם נייר בגרעין 400 אם אין לך תעבוד עם נייר 320 .
לאחר מכן אם יש מכות בעץ - שקעים וכו' - תתקן עם שכפטל לעץ . ניתן לצבוע עם רולר ולהגיע לתוצאה טובה . תצבע עם צבע על בסיס מים יש של נירלט - בשם אוניאור - אני לא זוכר מה רמת הברק שלו תבדוק - צבע טוב מאוד . יש לטמבור חומר זהה - יתכן שרמת הברק שלו יותר גבוהה - תבדוק בחנות . השלבים שלפני הצביעה הם הכי חשובים מבלי לזלזל בצביעה עצמה - להשקיע טוב בהכנה לפני הצביעה . לאחר הליטוש לנקות בצורה יסודית את כל האבק ניתן עם סמרטוט כותנה - הוא לא משאיר אחריו סיבים . לאחר מכן לצבוע בשתי שכבות לפחות לעלות על המשטח הנצבע עם מעט צבע על הרולר . לתת להתייבש ולחזור לפחות פעם אחת נוספת אם לא פעמיים . אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן . אם יש באפשרותך תעלה תמונה לפורום - וניתן לתת תשובה יותר פרטנית . בהצלחה .
Re: צביעה מבריקהתודה אמיר
בסופו של דבר קניתי סופרלק אדום מבריק . יישמתי עם רולר ויצא יפה מאוד , העבודה עם טרנפנטין קצת מסריחה ומלכלכת , בפעם הבאה אני אשתמש ממה שאתה המלצת תודה רבה , משה
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||