בכוונתי לבנות במה למיטה זוגית 1.60 על 2.00, כפי שבציור המצורף
כמה אמור לעלות מטר קורת אורן (הבנתי שזה מגיע באורך של 5 מטר)?
(מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לדעת מחיר כדי שלא יעשו עלי קופה
בברכה,
יריב
בניית במה למיטה זוגית
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
בניית במה למיטה זוגיתשלום רב,
בכוונתי לבנות במה למיטה זוגית 1.60 על 2.00, כפי שבציור המצורף כמה אמור לעלות מטר קורת אורן (הבנתי שזה מגיע באורך של 5 מטר)? (מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לדעת מחיר כדי שלא יעשו עלי קופה בברכה, יריב
Re: בניית במה למיטה זוגיתהגישה של "שלא יעשו עלי קופה" היא לא נכונה ושלילית. ...ונגיד שכן, ויקחו שקל שלם יותר על מטר, אז יעלה הכל עוד 20-25 ש"ח. אתה בונה רק מיטה אחת, אז צא מהלחץ. אגב, עץ מתומחר במ"ק ולא לפי אורך למרות שיש מקומות שמוכרים כך.
מה שבאמת חשוב זה, שלמיטה בגודל כזה אל תשכח להוסיף רגל אמצעית.
אוף איתךאני דווקא חושבת שחשוב לעשות סקר שוק, ומגניב שיש איפה לשאול מראש כדי לקבל מושג. וכן, כבר קרה לי שעבדו עליי, וגם קרה לי שגרמו לי להרגיש שאני סתם קמצנית אם אני דואגת למחיר, ובדיעבד הבנתי שיכולתי לשלם פחות, וזה מבאס, אז טוב שהבנאדם שואל לא רק המוכרים אלא גם אצל קונים מנוסים.
חוץ מזה, הרבה פעמים קורות פאשלות. כשאני חדשה במשהו ולא בדיוק סגורה על עצמי, מוכרים גועליים, ולעיתים קרובות שוביניסטים, שאין להם כח לבחורה צעירה ששואלת הרבה שאלות, פשוט נותנים לי בזלזול מוצר לא מתאים ומבלבלים אותי, ולפעמים המידע הזה מהפורום יכול למנוע בעיות כאלה. אם למשל הוא יגיד "במה", ויחשבו שהוא מתכוון לדק ויציעו לו עץ של דק או עץ שעבר אימפרגנציה, איך בדיוק הוא אמור לדעת שהוא קונה את הדבר הלא נכון? אלכס, אל תשכח שדברים שאתה יודע כבר הרבה שנים, לא תמיד ברורים לאחרים... אז אולי אם הוא יראה שזה ממש שונה מהמחיר שהציעו לו בפורום, הוא יוכל לזהות את הבעיה מראש. זה היה סתם תרחיש דמיוני, כמובן - אני לא באמת יודעת מה עלול להשתבש, אבל אני בטוחה שמשהו עלול! טוב סליחה על הנאום, אני פשוט רגילה שמזלזלים בי בחנויות ושכל המוכרים קצרי רוח ולא ממש עוזרים לי כשאני לא מבינה מראש מה אני צריכה, אז חשוב לי להבהיר לכל גבר מנוסה שזה לא תמיד כל כך פשוט ושחשוב לעודד א\נשים לשאול וללמוד. אהה ולנגר ששאל את השאלה המקורית - אני מצטערת, לא יודעת. בהצלחה (: אשרה.
Re: אוף איתךלא טענתי נגד לשאול, לכן מוזר לי שבחרת להוציא את התיסכולים שלך עלי מבלי שאנחנו מכירים כלל.
מעולם לא שמעת אותי מסביר לאשה (זו נקודתך), אז מה בדיוק טענתך אלי? את ההסברים/העצות שאני כותב כאן אינך חייבת לקרוא או להתיחס. לחנך אותי? עכשיו? את? אמא שלי ז"ל השקיע בזה 7 שנים וזה מה שיצא.
Re: בניית במה למיטה זוגיתהי שלום לכולם,
נא להרגיע רבותי! לא קרה כלום, אלקס ענה די לעניין - לפעמים קוראים ומקבלים תחושה לא נעימה - צריכים כולם לזכור שאין "נימה" לדברים שבכתב ולפעמים שומעים דברים שלא נאמרו... אבל כן היה יותר לעניין אם היית (אלקס) נותן קצת הרחבה מעבר לתשובה הראשונה. ואשרה - לא צריך להתרגש, אלכס ידוע כאחד הסובלניים והמסבירים יותר - היית צריכה לראות אותו מנסה להסביר לבור שכמוני על צירים... תאמיני לי פרוייקט לא קטן. יריב... אז ככה קורת אורן נמכרת בכמויות גדולות במ"ק כמו שכתב אלכס, אבל לחובבים כמונו שקונים בסתם מחסן קטן, זה נמכר באמת במטר רץ - בדרך כלל באורכים קבועים (תלוי בפרופיל של הקורה נע בין 3 ל 6 מטר באורך) לגבי המחיר, זה מאוד משנה לאיזה פרופיל אתה שואל, בין 5X5 ל5X יש הרבה הבדל... בכל מקרה מדובר ביחסית מעט כסף (כל דבר בין 0.5 ל15 ש"ח זה בגדר ההגיוני - תלוי שוב בפרופיל). זה משתנה מאוד בין מקום למקום, ובעונות השנה, ואם נותנים לך חיתוך חינם או לא (ברוב המקרים ישמחו לחתוך לך - אם לא תמצא מקום אחר). יש מקומות שימכרו לך גם חצי קורה, אבל מנסיוני אני מעדיף להשאיר את העודף אצלי (תמיד יש מה לעשות). בקיצור, כשיתנו לך הצעת מחיר (תעשה קצת שופינג) תעלה את הרשימה לפה ואז יהיה אפשר להגיד לך אם זה יקר או סביר... אם תוסיף את מיקומך בארץ אני בטוח שגם תקבל המלצות למחסני עץ נחמדים ואדיבים באזורך...
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־14 אורחים | |||||