הפרויקט החדש שלי
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הפרויקט החדש שליהחלטתי שאני עושה מנורה חדשה לסלון לאחר שנמאס לאישתי מהמנורה שלנו,החלטתי שהכל יהיה מעץ,וזה מה שעשיתי.את הבסיס שעשוי מעץ זית קניתי אצל שחר מ"שורשים"בעוסופיא ובעזרתו של אביחי ניקיתי את הקליפה ממנה ואז ליטשתי אותה ולאחר מכן צבעתי בלכה אטומה .את המסגרת לאהיל גם הכנתי מעץ.האהיל עצמו עשוי מזכוכית חלבית שעליה יש ציור.
Re: הפרויקט החדש שלייאיר, יצא מדהים.. לא תיארתי לעצמי כמה יפה זה יראה..! קבל שאפווו ענק..!
צרף תמונה עם אורות דולקים..
Re: הפרויקט החדש שליאכן יפהפה! מתחרה במוצרים בחנות בקלות. איך התארגנת על הזכוכיות והאם הצבע יעמוד בחום של נורת להט ולא יישרף\יתכהה?
Re: הפרויקט החדש שליפשוט מקסים! אהבתי הכל, החל מהלוח המדהים, וכלה בזכוכית
כמה שאלות/נקודות: 1. למה לא תקצר את מוטות התבריג, הייתי שוקל לחשוב על פתרון שישקיע אותם בעץ ויעלים אותם (עם פקק או משהו - אבל כמובן עם האפשרות לפרק בעתיד). 2. רציתי לדעת מאיפה הזכוכית, מי צייר (ואם אתה יודע איך, מחיר?). 3. הייתי בהחלט רוצה לראות תמונה של זה בפעולה (דלוק בחושך), כדי לראות איך זה נראה וגם כדי לראות האם הלוח עץ מואר - כי נראה לי חבל שלא יהיה (הייתי מכוון עליו איזה נורה או שתיים רק בשביל האפקט - כל כך יפה). תודה על השיתוף!
Re: הפרויקט החדש שליקבל הצעה- צבע את מסגרות העץ הפנימיות בלבן, כך שיבלטו פחות..
Re: הפרויקט החדש שלישיחקת אותה , כבר אמרתי לך שאהבתי מאד, מגיע לך כפיים , האם הזכוכית צבועה בתנור?
Re: הפרויקט החדש שליכל מי שהראיתי לו - אהב את זה. כל הכבוד.
Re: הפרויקט החדש שליקודם כל תודה על התגובות ועכשיו לתשובות:הזכוכית היא זכוכית חלבית רגילה שחתכו אותה במפעל שעושה עבודות זכוכית ושם גם קדחו את החורים שמשמשים לחיבורה למסגרת העץ.מי שציר את הציור זאת אומנית ששמה הוא חבצלת השרון שתחום העבודה שלה הוא ציור על זכוכית וויטרזים,כל יחידה עולה 30 ש"ח.את המוטות אני אמור לחתוך ובמקום האום הרגילה הכנתי אומי כיפה שלא יראו את המוט,אבל אני רוצה לעשות תיקונים בתקרה לפני זה.היות ושמתי מנורות חסכוניות בחשמל מסוג pl אז הזכוכית לא מתחממת.המסגרת מהעץ צבועה בלכה וזה לא מוריד מהיופי של המנורה ולא מפריע בעין.מצורפת תמונה של המנורה דלוקה
Re: הפרויקט החדש שליאז ענית על כל השאלות שלי
וכן, זה אפילו יותר יפה בחושך! פשוט יפיפה
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||