חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדוןסוכנים חדשים של המוסד?
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון - והזוכה הוא אלכסואכן אלכס זיהה שמדובר בסלסלת עיתונים....
הפרס: סט תכניות לייצור סדרתי. האתגר הראשון ב"פרוייקט" היה לבצע את הזמנת סלסלת העיתונים באופן שניתן יהיה להעביר אותה ללקוח הסופי ( בני הצעיר המתגורר בלונדון) בתוך מזוודה סטנדרטית. כלומר בנפח קטן ככל האפשר... האתגר השני היה שהמוצר חייב להיות בשיטת איקאה, כלומר, שהלקוח הסופי יוכל לבצע הרכבה בעצמו ללא כלים וללא הדבקה וכדומה. ולכן מוטות העץ נעשו במידה די לחוצה לעומת מידות החורים בכדי שניתן יהיה להכניסם בהפעלת מידת מה של כוח. מאחר ואין בידי המתכנן את מידות העיתונים הבריטיים , הלקוח יכול לקבוע את אורך המתקן בעצמו... זיגי זיגי, הפעם לא צדקת, אבל הרעיון מצויין ואני כבר מכין קרש עם חורים בשביל לקבל רעיונות מהחברים....
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון - והזוכה הוא אלכסיפה מאוד! אהבתי את הרעיון והעיצוב.
שתי שאלות (של פיינשמקרים) 1. איך לא יפלו העתונים מהחריצים למטה? 2. נראה שבגלל שהקידוח לא סימטרי ואי אפשר להפוך את הדמויות אחת תפנה לידית ואחת כלפי חוץ. האם זה בכוונה? מזל טוב!
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון - והזוכה הוא אלכסדודי, אתה צודק!
1. במסגרת ההוראות הלקוח התבקש להניח בסלסילה לפני השימוש עיתון מקופל או מגזין, שיחסום את " גלישת " העתונים החוצה. 2. מאחר והדמויות נחתכו שתיהן יחד אך ביד חופשית , הן זהות אחת לשנייה, אך לא סימטריות, כלומר אם יש להן "פנים" אז יש שתי אפשרויות בלבד: פנים לפנים או גב לגב. אין מצב של פנים אחרי גב או גב אחרי פנים, יפה ששמת לב! מי שהפסיד מהעניין זו אשתי, שקיצרתי לה את המגב לטובת ה"מקל" של סל העתונים...
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון - והזוכה הוא אלכסיפה מאוד!!!
אם כי, חוששתני שעדיין לא הבנתי את הרמזים. נחום ורגינה? מה גם שממש לא בכל בית יש כזה! כך או כך, זה פשוט יפה. כיצד הכנת את מוטות האורך? נראה היה שאת החורים קדחת במקדח כוס, ולכן הנחתי שהחיבור ייעשה עם מקלות עגולים סטייל מקל מטאטא, אבל אם הכנת את המוטות בעצמך, מה צורתם? (ואיך ניתן ליצור מוטות עגולים בבית, שלא בשיטה פסיכית כמו רוטר לכל אורך ורוחב העץ?) אשרה. נ.ב. - אשתך הפסידה מכך שקיצרת את המגב?? לך תנקה את הבית בעצמך, יא גבר!
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון - והזוכה הוא אלכסשלום אושרה
תנסי את זה http://www.leevalley.com/US/wood/page.a ... 88&p=52401 אפשר לסובב עם מקדחה זה פשוט יעיל וקל
Re: חידה - דמויות העץ שטסו ללונדון - והזוכה הוא אלכסתודה לך טבעונית....
תעשי גוגל על נחום ורגינה אולי יגיע אלייך הקשר לעתונים.... יש את הפריט הזה בכל בית (של קשישים כמונו..... זה היה פעם פריט חובה בדרך כלל בסלון ליד הרדיו - שילוב של רדיו ועתונים הווה את התחליף לטי וי של היום) החורים נקדחו במקדח חלול 3/8" ואת המוטות עושים מלוח דק שפעם אחת עוברים עליו עם ראוטר חצי עגול ובפעם השניה מנתקים אותו מהלוח עם מסור שולחן, מתקבל מין מוט חצי עגול אשתי הפסידה.. מה את קופצת...? עד לגיוס חציו העליון של מוט המגב למשימה אני הייתי המשתמש העיקרי במגב... עכשיו אני לא יכול לעשות את הג'וב... את המקלף שמושיק מציע איני מכיר, נראה לי מעניין וכנראה ארכוש אחד.
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים | |||||