צביעת m.d.f
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
צביעת m.d.fשלום אני צריך יעוץ בצביעת m.d.f ואים זה אפשרי ללא תנור
Re: צביעת m.d.fבהחלט כן .
אם אני מבין נכון , אתה מעוניין לצבוע בצבע אטום . האם אתה מתכוון לצבוע במברשת , רולר , ספוג , התזה ? . פרט . אני יוכל להתייחס ולהדריך אותך לעובד בצורה נכונה ועם חומרים מומלצים . בהצלחה .
Re: צביעת m.d.fשלום , מה שעליך לעשות הוא להתיז יסוד לבן - קיים על בסיס מים.
אין צורך לשייף את ה- M.D.F. לפני התזת היסוד לבן . חומרים על בסיס מים באיכות טובה תוכל לקנות בראש העין - "שחם שחמורוב" , או בנתניה ב"אפרים צבעים" - שניהם מספקים צבעים באיכות טובה מאוד . ממליץ על שימוש במערכת מים(יסוד לבן , צבע גמר ) . אם אתה קונה יסוד לבן על בסיס מים - תדלל אותו ב- 10% מים - לאחר מכן תסנן אותו - בהתזת היסוד תעבוד עם דיזה בגודל 1.8 מ"מ . אתה מתיז שתי וערב את היסוד , תחכה מספר דקות ואז תתיז שוב שתי וערב . למחרת - אל תמהר עם השיוף - אין שום בעייה עם מלטשת אקצנטרית חשמלית . אתה משייף את היסוד למחרת עם נייר 320 . תעבור על כל המשטח , אך לא יותר מדי שלא יראו שוב את ה- MDF . לאחר מכן תנקה באופן יסודי את כל המשטח ששייפת בעזרת אוויר . עכשיו האובייקט ששייפת מוכן לצביעה , לשם צביעה בצבע גמר - עליך לעבוד עם דיזה 1.3 - 1.4 מ"מ . ראשית אתה מערבב את הצבע - במיכל המקורי שלו , לאחר מכן מדלל את הכמות שאתה רוצה להתיז ב- 10% מים(מינרלים או מזוקקים) . מערבב טוב ואז מסנן - ואז מתיז שתי וערב - עד שיש כיסוי מלא . איזה קומפרסור יש לך ? , האם יש לך על הקו של הקומפרסור לוכד שמן ומייבש מים ? , אם איזה אקדח התזה אתה עובד ? . האם אתה מתיז במקום סגור , פתוח ? . האם יש לך ניסיון בהתזה ? . אני יכול לומר לך שגם ללא חדר צבע ניתן לקבל תוצאה ברמה גבוהה מאוד . אבל צריך ציוד טוב - נתחיל בכך כשאר אתה צבוע את הצבע גמר - עדיף לעבוד עם סרבל חד פעמי של צבע - שהוא נקי מאבק - ובכך אבק לא עף מהבגדים שלך במהלך ההתזה . מלטשת טובה - שמתחברת לשואב אבק רצוי , אמצעי הגנה כגון : מסיכה טובה(שמגונה מפני אבק , ורעלים) . אם יש לך עוד שאלות על תהסס לשאול .
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||