קודם כל זה נראה פצצה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת ביצוע-כל הכבוד.
לפי הדופן נראה שזה עץ מלא- כל הארונית עץ מלא? איזה עץ"
איך עשיתה את החיבורים?
איזה סוג צבע זה ומה השלבים ליישום?
Drawer Chest - סיומה של ארונית מגירות
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: Drawer Chest - סיומה של ארונית מגירותקודם כל זה נראה פצצה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת ביצוע-כל הכבוד.
לפי הדופן נראה שזה עץ מלא- כל הארונית עץ מלא? איזה עץ" איך עשיתה את החיבורים? איזה סוג צבע זה ומה השלבים ליישום?
Re: Drawer Chest - סיומה של ארונית מגירותאריאל, לשאלותיך תוכל לקבל מענה במסר מוקדם שלי בנושא:
Drawer Chest תחילתה של ארונית מגירות - מסוף ספטמבר. קרא ואם יש שאלות נוספות אל תהסס לפנות.
Re: לבר טל
הדופן בסגנון "מעיין" כפרי, חזיתות המגירות בגימור של קווים נקיים - התכוונתי לחוסר האחידות הזו, ראה סרטוט להבהרה לבקשתך, ותמונה של מגירות שאני עשיתי אך עם קנטור יחיד מסביב, "בהתעלמות" / (טשטוש) מהמגירות. מקווה שהייתי ברור
Re: לבר טלותמונה של מגירות שאני עשיתי אך עם קנטור יחיד מסביב, "בהתעלמות" / (טשטוש) מהמגירות.
כמובן שבמקרה של השידה שלך הייתי עושה אחרת את החזית והקנטור: או שני קנטורים - מעין "העתקה של הדופן הצדדית, או אפילו להדגיש המגירות ע"י מיסגור כל אחת מהן עם קנטור בכל מקרה כמו שאמרתי בשבוע שעבר - יצא לך יופי, רק תהיתי האם זו היתה בחירה מודעת?
Re: לבר טלהבהרת את עצמך ועתה הבנתי. הגישה שלך יותר ממעניינת ונתנה לי מחשבה לקראת הפרוייקטים הבאים.
תודה רבה, פ. גולד
Re: לבר טל
שמחתי להבהיר את הנקודה, אז התשובה לשאלתי - אני מבין, היא שפשוט לא חשבת על הנושא...?
Re: Drawer Chest - סיומה של ארונית מגירותעבודה יפה.....רק חבל שאתה לא מעלה את התמונות של שלבי הביניים...
תתחדש
Re: Drawer Chest - סיומה של ארונית מגירות
הוא דווקא כן העלה... ראה כאן http://www.nagaroot.com/forum1/viewtopic.php?t=215
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים | |||||