איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUT
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUTב Ebay או בחנויות on-line נסה לחפש "Forstner"
Re: איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUT
כאן, אבל יקר יקר... http://www.woodcraft.com/Catalog/Produc ... 568cafd6dc מצד שני יש להם ציונים ממש טובים - בקיצור - שקול היטב (האם הדרישות שלך מהביטים מצדיקות כזו השקעה)... אני משתמש בביטים חסרי שם שעלו פחות מעשירית (ליותר מקדחים) שקניתי בהרבורפרייט ואני מרוצה. עד היום היה לא קל למצוא מקדחים מהסוג הזה בארץ, לאחרונה רואים אותם קצת יותר בחנויות (לא את הסוג שאתה מחפש - אלא את הפשוטים יותר).
Re: איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUTלמה ללכת רחוק? האם אתה חייב COLT MAXICUT?
יש כרסומי FORSTNER של "דימר" ו-"WPW" שמיקצוענים בארץ משתמשים והם ספקים של חברות בחו"ל תחת מותגים שונים כגון AMANA שמיוצרים ע"י "WPW".
Re: איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUTכמו שהחבר'ה פה המליצו, אתה בהחלט יכול לרכוש מקדח פורסטנר שעושה את אותה עבודה והתוצאה טובה מאוד.
אני קניתי אחד אצל "דרור כלי עבודה" בת"א (חפש בגוגל), ואני מאוד מרוצה ממנו. בהצלחה.
Re: איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUTאני מחפס גם תחליפים רק שיהיה אפשרות לקנות בארץ
ד"א המטרה שלי לקחת גזע ולעשות אותו חלול לבניית כלי נגניה שניקרא דיג'רידו
Re: איפה אפשר לקנות צירפתי תמונה COLT MAXICUTתודה לפחות זה בארץ
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||