אגב בעניין כלי עבודה יש לי את הבסיס ואפילו פחות מזה -
כלי הנגרות שלי: מסור ג'קסון, מברגה, מקדחה , מלטשת רוטטת ואת הצביעה ביצעתי במברשת .
היום עם התאבון בא החשק ואני מחפש לקנות כלים נוספים .
מיטת מעבר לילד -כבאית אש
12 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשאגב בעניין כלי עבודה יש לי את הבסיס ואפילו פחות מזה -
כלי הנגרות שלי: מסור ג'קסון, מברגה, מקדחה , מלטשת רוטטת ואת הצביעה ביצעתי במברשת . היום עם התאבון בא החשק ואני מחפש לקנות כלים נוספים .
Re: מיטת כבאית אש תהליך עבודהסה"כ בעניין תהליך העבודה( לא בטוח שהוא התהליך המסורתי).
ראשית לקחתי את מיטת המעבר הפשוטה שהיתה של הבת (בצבע ורוד). ליטשתי מרחתי שפכטל שוב ליטשתי וצבעתי באדום ואת מעקה הבטיחות בצבע כסף. מדדתי את המיטה ושרטטתי אותה אחד לאחד על ארבעה בריסטולים שחיברתי ציירתי מספר סקיצות של כבאית לאחר מכן בניתי דגם מוקטן מקרטון ביצוע, כדי לראות בעין פרופורציות . (אגב בתחום האומנות אני בונה המון דגמים כולל של בעלי חיים מקרטון ביצוע עכשיו עלה לי רעיון להעביר את הדגמים לעץ). לקחתי את השירטוט של הכבאית והדפסתי אותו על שקף , בעזרת מקרן שקפים הקרנתי אותו מול הבריסטול עם שירטוט המיטה כך שיכולתי לכוון בדיוק איך תיראה המיטה , עברתי על הקווים וגזרתי את השבלונה. משם העברתי את השבלונה ללוח סנדוויץ 14 מ"מ חתכתי עם ג'קסון את הצורה החלקים כולל חלק קידמי וגג ליטשתי ליטוש ראשון מרחתי שפכטל לעץ ליטשתי שוב חיברתי למיטה בעזרת דבק וברגים . צבעתי בצבע אדום ולאחר מכן מרחתי לכה שקופה . את הפנסים הדבקתי ממנורות לילה . זה בגדול כל התהליך
12 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||