הוספתי AVATAR וחתימה, אף אחד מהם לא מופיעה בהודעות שאני "משגר".
אשמח שהנושא ייבדק והאם יש אפשרות לקבוע שאקבל הודעה למייל שלי כאשר יש הודעות חדשות בשירשור שלקחתי בו חלק?
עידכון כרטיס אישי
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עידכון כרטיס אישיהוספתי AVATAR וחתימה, אף אחד מהם לא מופיעה בהודעות שאני "משגר".
אשמח שהנושא ייבדק והאם יש אפשרות לקבוע שאקבל הודעה למייל שלי כאשר יש הודעות חדשות בשירשור שלקחתי בו חלק?
Re: עידכון כרטיס אישיאז כך, כרגע ישנה בעיה טכנית באתר שאני עובד על מנת לפתור, אבל יקח עוד זמן מה עד שזה יקרה. אני לא רוצה להלאות בהסבר הטכני - אבל יש ניתוק מסוים בין חלקי האתר (הפורומים ושאר האתר).
רוב השינויים שאתה עושה במשתמש שלך "יקלטו" ויראו רק ב"שאר" האתר ולא בפורומים (למעט שינוי שם משתמש) - אם תכתוב תגובה על אחד מהמאמרים (או תכתוב מאמר בעצמך) - תראה שה"אוואטר" שלך (חמוד דרך אגב אותו הדבר לגבי הודעות אימייל על תוכן חדש, זה ניתן לעשות ב"שאר" האתר אבל לא בפורומים. יש כבר תוכנית די מסודרת לאיחוד החלקים, הבעיה היא שזה תהליך מסובך שידרוש ממני הרבה מאוד זמן לבצע - זמן שאני מתקשה לפנות, אבל אני מקוה שבהקדם אוכל למצוא את הזמן הזה (זה גם כולל שידרוגים נוספים של האתר שחייבים לבצע בכדי שזה יתפוס - ובקיצור שינוי גדול למדי לצוות של איש אחד). שבוע טוב!
Re: עידכון כרטיס אישיתודה על תשובותיך, אמתין בסבלנות.
ה-AVATAR הוא שילוב של הנגרות ותחביב מאד "סודי" שלי, הכנה ולימוד הכנת גבינות בבית.
Re: עידכון כרטיס אישי- גבינותאחרי שתסיים את הלימודים בנושא הכנת גבינות, תקרא לנו, נבוא לבדוק באם היית תלמיד מוצלח.
Re: עידכון כרטיס אישי- גבינותלא הבנת אותי יקירי, אני מלמד הכנת גבינות
Re: עידכון כרטיס אישי- גבינותמה זה משנה, מלמד לומד, העקר שנטעם.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־12 אורחים | |||||