שלום לכולם,
נכון אני חדש כאן ואני רוצה להגיד אחלה פורום!!!!!
אני רוצה לבנות צעצועים מעץ וראיתי באתרים מחו"ל כמובן שניתן לרכוש חלקים מוכנים (כמו למשל גלגלים) לצעצועים.
מי יודע איפה ניתן לרכוש דבר כזה בארץ? או רק להזמין מחו"ל.
תודה
היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?שלום לכולם,
נכון אני חדש כאן ואני רוצה להגיד אחלה פורום!!!!! אני רוצה לבנות צעצועים מעץ וראיתי באתרים מחו"ל כמובן שניתן לרכוש חלקים מוכנים (כמו למשל גלגלים) לצעצועים. מי יודע איפה ניתן לרכוש דבר כזה בארץ? או רק להזמין מחו"ל. תודה
Re: היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?להזמין מחו"ל/להזמין אצל חרט בארץ/לחרוט לבד.
גלגלים פשוטים ומוגבלים בקטרים אתה יכול ליצור עם כוסות קידוח.
Re: היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?לא מצאתי עדיין בארץ חלקי צעצועים למכירה (לא כאלה שאתה מדבר עליהם), להזמין מחרט יהיה לדעתי הרבה יותר יקר מאשר להזמין מחו"ל - במיוחד אם אתה לא רוצה סתם עיגול אלא את הדברים המורכבים יותר (גלגל עגלה עם קישורים וכדומה).
גלגלים פשוטים כמו שכתב סנדור אפשר די בקלות לעשות עם מקדח כוס, או עם ראוטר שולחני (שמאפשר גם פרופילים שונים לגלגל), אפשר גם לחתוך גס עם מסור ואז לעגל בעזרת משייפת (כשהגלגל מסתובב על ציר קבוע). בהצלחה, ותעלה תמונות של הצעצועים המוגמרים.
Re: היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?אחלה..... תודה רבה.
מי שמעוניין באתר שאפשר לרכוש גלגלים מחו"ל בבקשה http://www.rockler.com/index.cfm ובכלל יש להם דברים יפים ואפשרות שליחה לישראל.
Re: היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?כאמור יש כוסות קידוח, מקדח רוזטה ייתן צורה יותר נאה לגלגלים. אפשר לפרוס מקל של את חפירה. כמו כן ניתן לרכוש ובזול גלגלים מוכנים ויחסית בזול אצל :
http://www.workshopsupply.com/ בהצלחה
Re: היכן אני יכול לקנות גלגלים מעץ לצעצועים?ברוך הבא לזה הפורום ולעניין , אם מדובר בגלגלים, תפנה אלי תגדיר באיזה גדלים אתה מתעניין, יש סיכוי שאוכל לעזור לך כאן ולא תצטרך לרעות בשדות זרים. אתה יכול להשאיר לי מסר אישי או כאן בפורום על דרך אפשרית להתקשר אליך. הנייד שלי הוא 4522005 050 בהצלחה .
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||