אז נכון שכשהעליתי תמונות של הנגריה שבבית ההורים, סיפרתי על הגרונג החדש והמהמם שקנינו לאבא ליום הולדתו ה-60? (נתנו לו את זה קצת לפני שהרמנו אותו בכסא 61 פעמים!) באותה הזדמנות, כמדומני, סיפרתי גם שקיוויתי לקבל את הגרונג הישן שלו, אך התבדיתי כשהוא סירב בתוקף בטענה שהוא ישן ולא בטיחותי.
בסוף השבוע האחרון אילצתי אותו לעשות כבר משהו כדי לקצר את המיטה שהוא נתן לי לבנות לכבוד יום הולדתי ה-21, אך ארוכה בכמה סנטימטרים מהמזרן ואני כל הזמן נתקלת בעץ ונחבלת ברגליים. בהתחלה חשבתי לפרק את המיטה ושההורים יקחו את קורות האורך אליהם בדרכם חזרה מסבתא בסוף השבוע, נקצר אותן שם ושאבא יחזיר לי אותן ביום רביעי לפני סדנת הצבע בטמבור, ובינתיים אשן בחדרו של חברי ושותפי לדירה. אך כאשר התפקחתי, הבנתי שמוטב לי בתחכומי להתלונן שכך אישאר בלי מיטה, ולאלץ את אבא להביא את הגרונג לכאן! את המסור החדש לא פשוט להביא, משום שהוא מקובע לשולחן, אז אבא נאלץ להביא את הישן. משום שהמסור כהה וישן לקח המון זמן לנסר, ובזמן הזה אמא חיכתה עם הנכדות (בנות אחי) למטה, והמסור כל כך כבד, והיה צריך לנקות, ו.... בקיצור, המסור נשאר אצלי (:
עכשיו אני מוכרחה לקנות מסור (כלומר, מסור בלבד, הדיסק עצמו) חדש כי זה בערך בגיל שלי, אם לא של אבא שלי. הדברים האלה סטנדרטיים או שאני צריכה לברר מה הסוג והעובי שלו? איפה כדאי לי לקנות?
איזה יופי, שיהיה לכולם שבוע נפלא ביותר, ונתראה ביום רביעי (:
אשרה.