חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

סדנה???

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

סדנה???

הודעהעל ידי avner126 » 23 אפריל 2010, 12:35

שלום לכולם,

האם קיים מקום כלשהוא בו ניתן לבצע עבודות נגרות לכל סוגיה-חיתןך, עבודה ברוטר... יש לי את רב הכלים חוץ מקרייזיק אולם אין לי ממש איכן לעבוד [גר בבניין משותף] :(
*כמובן בתשלום.

תודה
avner126

Re: סדנה???

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 23 אפריל 2010, 15:31

avner126 כתב:שלום לכולם,

האם קיים מקום כלשהוא בו ניתן לבצע עבודות נגרות לכל סוגיה-חיתןך, עבודה ברוטר... יש לי את רב הכלים חוץ מקרייזיק אולם אין לי ממש איכן לעבוד [גר בבניין משותף] :(
*כמובן בתשלום.

תודה

הי אבנר, ראיתי הודעה אחרת שלך בה אתה מבקש ללמוד נגרות - מכאן נראה שאתה יודע כבר... (עניתי לך על הקודמת)
לענייננו...
בסתם נגריות אין הרבה סיכוי, מפעם לפעם מתפרסמת פה הודעה על שטחים לשכירות, אבל בכל מקרה לא מדובר על משהו לחובבים באופן חד-פעמי... כל מקום כזה גם לא יסכים שתעבוד ללא תעודת נגר (ענייני ביטוח..).

יש שלושה מקומות שאני מכיר שמאפשרים את העניין בתשלום סביר מאוד:
1. הנגריה של סבא (ראה הודעה קודמת) מאפשרים לתלמידים להשתמש בציוד כולל השגחה והדרכה צמודה - כחלק מהקורס ואחרי סיומו (לפחות זה מה שאמרו לי בזמנו)
2. אצל אלי אביסרה - מאפשר להגיע לעבוד לפי שעה (שוב זה מזיכרון, לא בטוח - שווה להתקשר ולברר)
3. אצל חי פלח - תלמידי הקורסים מוזמנים לעבוד במקום גם לאחר הקורס תמורת תשלום נורמלי... 054-4213749
http://www.woodstudio.co.il/

שים לב שכל המקומות האלה נותנים את השירות לתלמידים בהווה או בעבר שלהם... אז יש בונוסים לקורס הנגרות

כמו כן, להרבה חברים פה יש ציוד משלהם וישמחו לעזור לך - שוב שים לב שיש בעיה של ביטוח ובעצם זה מאוד מפחיד למי שאין לו כזה לתת למישהו אחר לעבוד על הכלים שלו (אני למשל לא מרשה להשתמש ברוב הכלים שלי - אם אתה צריך מחרטה או מסור סרט (קטן) אתה מוזמן אלי בשמחה) - והביטוח יקר מאוד (אם בכלל מסכימים לבטח אותך)...
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי Oshgili » 25 אפריל 2010, 13:47

היי אבנר,

איפה אתה גר או עובד? אני מניחה שהתשובה לשאלה הזו רלוונטית ליכולת ולרצון שלך להגיע לאנשהו לעבוד.

אני עשיתי קורס נגרות במכללה לעצמאות אורבנית (aka: "ראש בקיר") ברחוב צ'לנוב בתל אביב. אמנם יש לי השגות בנוגע לקורסים שם, אבל אם אתה מחפש מקום לעבוד בו, אתה יכול להצטרף לסדנאות הפתוחות:
http://www.rosh-bakir.co.il/zahav/zahav_index.htm

פעמיים בשבוע, בשלישי בערב ובשישי אחה"צ (ולאחרונה גם בכמה ימי רביעי בבקרים) אפשר פשוט להגיע ולעבוד.
שים לב: ההשתתפות עולה 80 שקלים למפגש בודד!

אשרה.
Oshgili
סופר משתמש

הודעהעל ידי avner126 » 28 אפריל 2010, 11:35

IamVegan כתב:היי אבנר,

איפה אתה גר או עובד? אני מניחה שהתשובה לשאלה הזו רלוונטית ליכולת ולרצון שלך להגיע לאנשהו לעבוד.

אני עשיתי קורס נגרות במכללה לעצמאות אורבנית (aka: "ראש בקיר") ברחוב צ'לנוב בתל אביב. אמנם יש לי השגות בנוגע לקורסים שם, אבל אם אתה מחפש מקום לעבוד בו, אתה יכול להצטרף לסדנאות הפתוחות:
http://www.rosh-bakir.co.il/zahav/zahav_index.htm

פעמיים בשבוע, בשלישי בערב ובשישי אחה"צ (ולאחרונה גם בכמה ימי רביעי בבקרים) אפשר פשוט להגיע ולעבוד.
שים לב: ההשתתפות עולה 80 שקלים למפגש בודד!

אשרה.

שלום אשרה,

אני מנס ציונה ועובד ביבנה - האם ניתן להשתמש שם בקרייזיק?
לבצע עבודות באמצעות רוטר?

תודה
avner126

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים