שלום.
אני צובע פרגולה בורנית על בסיס טרמפנטין.
המוכר אמר לי לצבוע שני שכבות.
האם כדאי לשייף ביניהם?
האם בצביעת פרגולה כדאי לשייף בין שני השכבות?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
האם בצביעת פרגולה כדאי לשייף בין שני השכבות?שלום.
אני צובע פרגולה בורנית על בסיס טרמפנטין. המוכר אמר לי לצבוע שני שכבות. האם כדאי לשייף ביניהם?
Re: האם בצביעת פרגולה כדאי לשייף בין שני השכבות?ככל שהעץ יהיה יותר חלק בזמן שהוא אטום המים יחליקו ממנו והלאה וישפרו את
העמידות שלו לרטיבות. אם הפרגולה קיימת כבר אז אין טעם לשייף במשייפת זה יהיה קשה וגם יגדיל את הסבירות לפגיעה בשיכבה הראשונה (שיוף יתר).אפשר לעבור עם נייר זכוכית ביד בצורה עדינה זה לא יכול להזיק. אם העץ הוא לפני הרכבה אז בהחלט אפשר לשייף בעדינות עם משייפת לפני שכבה שניה.
Re: האם בצביעת פרגולה כדאי לשייף בין שני השכבות?כמו שמושיק אמר, כדאי להכין את העץ, זה עוזר...
אני לא רואה טעם לשייף בין השכבות יותר מאשר אולי מעברון קטן כדי ליצור כמה סריטות (כדי שהשכבה השניה תיתפס יותר טוב על הראשונה) - בוודאי לא שיוף יסודי... אתה בוודאי לא רוצה שיתקעו להם "קוצים" ברגליים/ידיים, בגלל שהתעצלת לשייף (שוב מדובר לפני צביעה בכלל...). בהצלחה ותעלה תמונות של הפרגולה כשתסיים!
Re: האם בצביעת פרגולה כדאי לשייף בין שני השכבות?תמיד כדאי לשייף בין שכבות
רן.
Re: ֳ₪ֳ ֳ ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ÷ ֳ´ֳ¸ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ¡ֳ©ֳ¯ ֳ¹ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ¥ֳ÷?ֳ¬ֳ ֳ¶ֳ©ֳ©ֳ°ֳ÷ ֳ ֳ ֳ₪ֳ´ֳ¸ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ«ֳ¡ֳ¸ ֳ·ֳ©ֳ©ֳ®ֳ÷ ֳ¥ֳ₪ֳ©ֳ©ֳ÷ֳ₪ ֳ¶ֳ¡ֳ¥ֳ²ֳ₪,
ֳ¹ֳ ֳ¦ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ§ֳ©ֳ©ֳ¡ ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ₪ ֳ₪ֳ¸ֳ ֳ¹ֳ¥ֳ°ֳ₪ <ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¬ֳ´ֳ¸ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ§ֳ£ֳ¹ֳ₪> ֳ®ֳ«ֳ©ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ¥ֳ¸ֳ°ֳ©ֳ÷ ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ²"ֳ¡ ֳ¹ֳ®ֳ¯, ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ₪ֳ¸ֳ¡ֳ₪ ֳ®ֳ¹ֳ®ֳ²ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ¥ֳ³ ֳ¡ֳ©ֳ¯ ֳ₪ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ¥ֳ÷, ֳ¬ֳ·ֳ¡ֳ¬ֳ÷ ֳ ֳ§ֳ©ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ©ֳ´ֳ₪ ֳ²ֳ¬ ֳ«ֳ¬ ֳ¹ֳ¨ֳ§ ֳ₪ֳ²ֳµ ֳ²ֳ£ֳ©ֳ³ ֳ¬ֳ¶ֳ¡ֳ¥ֳ² ֳ¡ֳ®ֳ¨ֳ¬ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ¥ ֳ¸ֳ¥ֳ¬ֳ¸, ֳ·ֳ§ ֳ¡ֳ§ֳ¹ֳ¡ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ₪ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ®ֳ÷ֳ«ֳ₪ֳ₪ ֳ¡ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ₪ ֳ¹ֳ°ֳ©ֳ₪, <ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ ֳ¬ֳ°ֳ±ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¬ ֳ§ֳ÷ֳ©ֳ«ֳ₪ ֳ«ֳ£ֳ© ֳ¬ֳ¸ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ ֳ₪ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ©ֳ÷ֳ·ֳ¡ֳ¬ ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ₪ֳ¸ֳ¶ֳ¥ֳ©>
Re: אחידות בצביעה?הפרגולה חדשה ועוד לא הורכבה.
לגבי האחידות, הצלחתי להגיע לאחידות על ידי מעבר עם המברשת מתחילת הקורה לסופה בלי הפסקות, החיבורים בין שורה לשורה מיטשטשים לאחר כמה דקות. מה שהיתה לי בעיה זה לקבל אחידות בצדדים ובחלק התחתון, דהיינו להימנע מנטיפות וגלים (עקב כח המשיכה), ומסימני ההנחה בתחתית הקורה. וביצוע תיקונים מאוחרים מסבך עוד יותר. אודה למי שיוכל לעזור לי בזה. (בטמבור אמרו לי לצבוע עם מעט חומר. עדיין לא נראה לי שזה יפתור את כל הבעיה. אנסה.) דרך אגב:איך צובעים במטלית? ובאיזה מטלית?.
Re: ֳ ֳ§ֳ©ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪?ֳ§ֳ¬ֳ· ֳ®ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ₪ ֳ¹ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ¶ֳ¡ֳ¥ֳ² ֳ¡ֳ®ֳ¨ֳ¬ֳ©ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ ֳ¡ֳ¢ֳ¬ֳ¬ ֳ₪ֳ°ֳ¦ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ÷, ֳ¥ֳ¬ֳ ֳ¹ֳ¡ֳ®ֳ¡ֳ¸ֳ¹ֳ÷ ֳ ֳ© ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¬ֳ₪ֳ®ֳ°ֳ², ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ₪ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ ֳ«ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ¥ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ·ֳ¸ ֳ©ֳ¹ ֳ¬ֳ× ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳ¶ֳ©ֳ¸ֳ¥ֳ÷ ֳ₪ֳ ֳ¬ֳ¥ ֳ¡ֳ ֳ®ֳ¶ֳ² ֳ¹ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ®ֳ°ֳ² ֳ®ֳ₪ֳ,
ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪ ֳ¡ֳ®ֳ¨ֳ¬ֳ©ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ֳ₪ ֳ®ֳ¡ֳ£ ֳ¨ֳ¸ֳ©ֳ·ֳ¥ <ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥'> ֳ¹ֳ ֳ©ֳ°ֳ¥ ֳ®ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¸ ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ¥ ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ©ֳ, ֳ¥ֳ₪ֳ®ֳ₪ֳ£ֳ¸ֳ©ֳ¯ ֳ¢ֳ ֳ§ֳ¥ֳ´ֳ°ֳ©ֳ ֳ¡ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¥ ֳ±ֳ´ֳ¥ֳ¢, <ֳ ֳ°ֳ© ֳ¬ֳ ֳ°ֳ©ֳ±ֳ©ֳ÷ֳ©>, ֳ¡ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ³, ֳ«ֳ£ֳ© ֳ¬ֳ₪ֳ®ֳ°ֳ² ֳ¢ֳ ֳ®ֳ¦ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ÷, ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ¶ֳ¥ֳ¸ֳ× ֳ¬ֳ¨ֳ¡ֳ¥ֳ¬ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ¡ֳ¸ֳ¹ֳ÷ ֳ ֳ¥ ֳ₪ֳ®ֳ¨ֳ¬ֳ©ֳ÷ ֳ¡ֳ«ֳ®ֳ¥ֳ÷ ֳ¢ֳ£ֳ¥ֳ¬ֳ₪ , ֳ©ֳ¹ ֳ¬ֳ±ֳ§ֳ¥ֳ¨ ֳ®ֳ²ֳ¨ ֳ²ֳ¬ ֳ¶ֳ©ֳ£ֳ© ֳ®ֳ©ֳ«ֳ¬ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ²,
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||